Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: RA-APPS menține misterul în scandalul vilei „Împăratului” / „Stabilirea destinaţiei acestui imobil nu este în competenţa noastră” / POLITICĂ: Coaliția PSD-PNL legalizează traseismul aleșilor locali, cu 3 luni înainte de alegeri / COPY-PASTE Dragnea /

Breaking News:
Oare CCR a pus cruce megaescrocheriei?!

DNA a clasat pe furiș dosarul EADS. Afacerea de 750 de milioane de euro, îngropată

Procurorii DNA au clasat pe furiș, la începutul lunii noiembrie, dosarul EADS.
Timp de 4 ani, SECUNDA a publicat 13 episoade din FRAUDA EADS!
Prin două SCHEME și zeci de DOCUMENTE OFICIALE, am demonstrat cum s-au furat din banii publici peste 750 de milioane de euro.

Procurorii Moraru-Iorga și Kovesi au făcut tot ce au putut să nu fie trimiși în judecată corupții Năstase, Rus, Săniuță, Blaga, Niță, Maior, Țiriac, Harnagea, Marian, Talpeș, Cico Dumitrescu etc., iar din Germania corupătorii Gerhard Schröder, Otto Schily, Wolfgang Schanble, Thomas de Maizière, Hans-Peter Friedrich și șefii EADS-AIRBUS!

Astfel, o fraudă transpartinică și transfrontalieră de 750 de milioane de eurodin banii românilor, tranșată de guvernele Năstase, Tăriceanu și Boc, a fost îngropată.

Trei foști miniștri de Interne – Ioan Rus din Guvernul PSD Năstase (2004), Vasile Blaga din Guvernul Alianței PNL-PD Tăriceanu (2005) și Dan Nica din Guvernul Boc I (2009) – au scăpat de ancheta penală.

”La data de 05 noiembrie 2018, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, au dispus clasarea dosarului penal la care faceți referire (EADS – n.r.), conform art. 16 alin 1, lit. b (“fapta nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege”) și c (“nu există probe că o persoană a săvârşit infracţiunea”) din Codul de Procedură Penală”, se arată într-un răspuns dat de DNA jurnaliștilor de la G4Media.

“Nu au reieșit probe”

”Considerentele pe care s-a întemeiat această soluție au avut la bază faptul că în urma cercetărilor efectuate, fiind epuizate toate mijloacele probatorii, nu au reieșit probe din care să rezulte, dincolo de orice îndoială rezonabilă, că faptele pretins a fi săvârșite întrunesc condițiile de tipicitate ale infracțiunilor de corupție și asimilate celor de corupție reținute cu ocazia începerii urmăririi penale față de faptă (in rem)”, adaugă DNA.

Așa să fie oare? Iată aici ce a DESCOPERIT SECUNDA, dar DNA-ul lui Kovesi a refuzat să verifice (click pe titlu):

Episodul 3. Schema Manevrelor Fraudei EADS. România, devalizată de o grupare transfrontalieră

Download (PDF, 4.2MB)

Schema de mai sus a fost predată procurorilor Moraru-Iorga și Kovesi. Degeaba! Cel care putea să facă lumină în această escrocherie uriașă, Generalul Zaharia, nu a fost chemat la DNA! – Puteți descărca și studia schema, pentru a înțelege dimensiunea FRAUDEI EADS!

”De asemenea, nu au fost constatate încălcări ale dispoziţiilor legislației primare (având în vedere dispozițiile Deciziei nr. 405 din 15 iunie 2016 a Curții Constituționale) în ceea ce priveşte procedura de încheiere a contractelor privind realizarea studiului de fezabilitate şi realizarea sistemului integrat privind frontiera de stat a României”, se mai arată în răspunsul DNA pentru G4Media.ro.

Decizia CCR de dezincriminare parțială a abuzului în serviciu a fost DECISIVĂ

Asta înseamnă că la îngroparea dosarului EADS a pus umărul Curtea Constituțională, prin decizia din 2016 privind dezincriminarea abuzului în serviciu în cazurile de încălcare a legislației secundare – hotărâri de Guvern, ordine de ministru sau regulamente interne etc..

În acest context, vă invităm să citiți și anchetele SECUNDA… 

Frauda EADS, născută imortelă
Episodul 4 din Schema Raudei EADS, ca să înțelegeți de ce DNA nu va rezolva dosarul penal EADS
Kovesi, despre dosarul EADS: Vom avea o echipă comună de anchetă cu Parchetul din Germania
Băsescu ironizează DNA: Să vedeţi ce recuperăm la bani!
2K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv