Președintele Iohannis putea primi informații de la cele șapte servicii secrete care acționează legal în România – SRI, SIE, DIA, DGI, DGPI, SPP și STS – sau de la serviciul SIGINT.

Pe lângă SRI, SIGINT-ul în România este colectat de NSA-SUA și GCHQ-Marea Britanie, țări membre NATO! Dar și din afara NATO, cum ar fi Rusia, China, Israel etc.

Prin comportamentul lor din ultimele zile, se poate trage concluzia că cei doi lideri, Ciolacu-PSD și Kelemen-UDMR chiar au comis un act de Înaltă TRĂDARE, în plină Pandemie COVID-19!

Iar președintele Iohannis va putea să spună că el NU vorbește cu Trădătorii de la PSD și UDMR!

Ioannis și dubla bătălie: cu TRĂDĂTORII și COVID-19

Acuzațiile lui Iohannis

Deși Corlățean, seara, și alți lideri politici din opoziție, în dimineața zile de 29 aprilie, au spus că NU vor vota legea autonomiei Ținutului Secuiesc la Senat după ce actul normativ a trecut TACIT de Camera Deputaților, președintele Iohannis a ieșit foarte dur în jurul orei 12:15, înaintea votului, și a denunțat actul de TRĂDARE „semnat” de Ciolacu-PSD și Kelemen-UDMR pentru „a da Ardealul ungurilor” – după ce au negociat „ceva” cu premierul Ungariei Viktor Orban!

A fost șoc; a fost o ieșire calculată!

Așadar, cu subiect și predicat, președintele țarii, Klaus Werner Iohannis, beneficiarul principal al tuturor informațiilor strânse de cele șapte servicii secrete care activează legal în România, precum și a „colectărilor” SIGINT, a DECLARAT că s-a comis un act de Înaltă TRĂDARE:

  • într-unul din birourile secrete ale Parlamentului, forul suprem al democrației;
  • Ciolacu-PSD și Kelemen-UDMR s-au întâlnit conspirativ;
  • Ciolacu-PSD și Kelemen-UDMR au pus la cale o TRĂDARE;
  • Kelemen-UDMR a promovat o lege care oferă autonomie totală Ținutului Secuiesc;
  • Ciolacu-PSD s-a angajat să ajute UDMR să treacă tacit legea TRĂDĂRII prin Camera Deputaților;
  • premierul Ungariei, Viktor Orban, a oferit „ceva” la schimb pentru această TRĂDARE – vânzarea Ardealului către unguri.
Trădătorii în vreme de Pandemie COVID-19

Senatorii nu au votat legea TRĂDĂRII

După cum se știe, această lege a TRĂDĂRII nu a trecut de Senat, care în aceeași zi de 29 aprilie s-a reunit în Ședință Extraordinară la ora 14.00, iar aleșii au votat împotriva ei. Astfel, din punct de vedere al Parlamentului, legea TRĂDĂRII a fost stopată.

Dar, indiferent de declarațiile politice aruncate în spațiul public în aval și în amonte de votul din Senat, au rămas FAPTELE penale de Înaltă TRĂDARE semnalate de președintele Iohannis:

  • întâlniri CONSPIRATIVE antiromânești în birourile secrete ale Parlamentului României;
  • negocieri de TRĂDARE cu premierul Ungariei Viktor Orban;
  • Ciolacu-PSD și Kelemen-UDMR, parlamentari români, implicați în promovarea legii TRĂDĂRII.
Klaus Iohannis și Viktor Orban

O cale sigură!

Deoarece vorbim de fapte penale de Înaltă TRĂDARE comise de Ciolacu-PSD și Kelemen-UDMR, aceste ilegalități trebuie elucidate în regim de urgență:

  • fie președintele Iohannis a spus adevărul în baza unor informații “Top Secret”;
  • fie președintele Iohannis a mințit și a făcut acuzații nefondate în spațiul public.

Dat fiind gravitatea declarațiilor președintele României, apar două întrebări fundamentale: Iohannis a acționat în baza:

  • A) Informațiilor, cu documente și înregistrări, puse la dispoziție de serviciile secrete românești: SRI, SIE, DIA, DGI, DGPI, SPP și STS precum și a „colectărilor” SIGINT;
  • B) Unei idei pur politicianiste pentru a câștiga capital politic.

Din capul locului, excludem varianta B, pentru că Iohannis nu a făcut o declarație politică, ci o emis o acuzație penală!

Iar varianta A, singura acceptabilă, generează anumite efecte:

  • Administrația Prezidențială să depună toate documentele deținute la Parchetul General, secția Militară, pentru a se deschide o anchetă IN REM pentru fapte de Înaltă TRĂDARE;
  • Ciolacu-PSD și Kelemen-UDMR să acționeze în instanță pentru a demonstra că sunt NEVINOVAȚI;
  • Parlamentul să deschidă o anchetă prin care să solicite serviciilor secrete să explice ce informații i-au furnizat președintelui Iohannis și când;
  • Iohannis să spună că a mințit sau Ciolacu-PSD și Kelemen-UDMR să recunoască trocul politic pe care o să-l expunem mai jos.
Viktor Orban și harta ofensatoare!

Posibil troc politic infam

Întrebare! Care au fost reacțiile personajelor implicate după ACUZAȚIA președintelui de Înaltă TRĂDARE făcută miercuri, 29 aprilie, la ora 12.15? Iată-le:

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a spus că nu ridică încă mănușa aruncat de Iohannis, pe care îl consideră un om demn de respect, care îşi susţine principiile; din acest motiv, Viktor Orban a apreciat că observă cu nedumerire cele ce se întâmplă, pentru că asemenea fraze „nu am auzit venind din România nici măcar în cele mai tulburi perioade antidemocratice”. Dar ieri, ostentativ, Viktor Orban a afișat pe pagina sa de socializare harta Ungariei Mari – cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la semnarea în 1920 a Tratatului de la Trianon.

Kelemen Hunor l-a acuzat pe președintele Iohannis de „declarații nedemne pentru un președinte”; l-a făcut isteric și nervos pe Klaus, și gata!

La rândul lui, președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, ne-a anunțat că Parlamentul va deschide o anchetă și îi va chema pe șefii serviciilor secrete să arate ce informații i-au dat președintelui României, iar după aceea îl va chema pe Klaus Iohannis să dea explicații în Plen.

Între timp, Ciolacu, al treilea om în stat, și-a regândit comportamentul și a RUGAT șefii serviciilor secrete să spună că președintele a mințit; iar de programul de anchetă al Parlamentului s-a ales praful.

Desigur, ne putem gândi că cei trei, Ciolacu-PSD, Kelemen-UDMR și Orban-Ungaria au pus la cale un troc politic ticălos pe o temă care atinge Siguranța Națională, în doi pași!

Practic, cei trei conspiratori au decis ca legea TRĂDĂRII să treacă tacit la Cameră cu ajutorul lui Ciolacu – primul pas, iar după aceea, la Senat să fie trântită – al doilea pas. Astfel, UDMR, Orban-Ungaria și Ciolacu-PSD ar obține gloanțe politice pentru:

  • UDMR să-și păstreze votanții pentru locale și parlamentare;
  • Orban-Ungaria să reitereze necesitatea ca Ardealul să revină Ungarie – în anul în care vecinii noștri au decis să sărbătorească, cu fast, 100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon, în data de 4 iunie 1920;
  • iar Ciolacu-PSD să obțină voturile UDMR în anumite momente, pentru a contracara propunerile PNL, cum ar fi alegerea primarilor în două tururi.

Dar, indiferent de cum a sunat trocul politic infam dintre Ciolacu-PSD, Kelemen-UDMR și Orban-Ungaria, în primul pas rămâne un Act de TRĂDARE.

Aceasta, pentru că exista riscul ca prin corupție cu sute de mii de euro, unii senatori să ajute la trecerea legii și în Senat în ideea că fac și ei ceva bani, că oricum legea nu va intra în vigoare, așa că nu va fi o mare tragedie!

Chiar dacă legea ar fi fost anulată de CCR sau nepromulgată de președinte, RĂUL ar fi fost comis. Ar fi fost un ACT emis de Parlament, act normativ care ar fi contat enorm pe plan intern și extern pentru Orban-Ungaria și pentru UDMR.

Așadar, indiferent de modul cum am pune problema, în prima fază a planului s-a comis un act de Înaltă TRĂDARE. Iar amânarea intervenției Parchetului Militar este un pui de act de TRĂDARE!

Sediul GCHQ din Marea Britanie

SIGINT, tabu în lume!

În acest context la informațiile obținute de președintele Iohannis, pentru noi NU este foarte clar faptul că servicile secrete i-au înregistrat pe conjurați în Parlament, prin procedee clasice.

Poate că „trădătorii” Ciolacu și Kelmen au fost ascultați prin metode clasice, dar pe Orban-Ungaria pare mult mai posibilă interceptarea prin SIGINT.

Noi considerăm că TRĂDAREA a fost înregistrată de către Serviciile SIGINT care activează în România și Ungaria și sunt deținute de țări membre NATO.

Cum în lume SIGINT-ul este TABU, va fi aproape imposibil pentru parlamentarii și procurorii militari să aibă acces la documentele care au stat la baza acuzațiilor făcute de președintele Iohannis.

(N.R. Vezi cazuri celebre din SUA și Marea Britanie, când angajații serviciilor SIGINT au RECUNOSCUT în fața judecătorilor că au dezvăluit jurnaliștilor documente interne care demonstrau ilegalitățile comise de șefii NSA sau GCHQ și care au scăpat de acuzațiile de TRĂDARE și eliberați pentru că servicile respective au REFUZAT să aducă probe în Instanță prin care să demonstreze cum s-a comis… trădarea!!!)

SIGINT, document CIA

Foarte pe scurt despre SIGINT

SIGINT est o metodă LEGALĂ de colectare de informații de către serviciile secrete, altele decât cele practicate de agenții secreți -spioni – sau prin plantarea de aparate audio sau video-audio fără să aibă nevoie de mandat de ascultare. De ce? Pentru că SIGINT este o metodă de strângere de informații a serviciilor secrete.

Practic, SIGINT este interceptarea semnalelor în scopul colectării informațiilor. Se împarte în trei subdiscipline:

  • COMMIT – Informații de comunicare – este interceptarea comunicării între oameni și grupuri;
  • ELINT – Intelligence Electronic – este interceptarea semnalelor electronice care nu sunt utilizate special pentru comunicare;
  • FISINT – Intelligence Instrumentals Signals Intelligence – este colectarea de semnale create prin testarea și utilizarea sistemelor de arme străine.

SIGINT a fost dezvoltat în prima fază, după cel de-al Doilea Război Mondial, pentru:

  • a preveni acte de trădare;
  • a strânge informații despre acțiunile pe care vor să le întreprindă dușmanii sau chiar aliații față de țara respectivă;
  • a preîntâmpina atacurile teroriste și a penetra celule teroriste;
  • a rezolva diverselor comenzi date de beneficiarii seviciilor SIGINT: guvernanți, instituții de forță, instituții de stat din domeniul controlului, Armată etc.

Metoda SIGINT a fost folosită inițial prin plasarea de aparatură specială în preajma ambasadelor, a unor instituții de stat, a unor locații speciale etc. Iar prin așa numitele “ferme” s-au dezvoltat sisteme de ascultare și interceptare a undelor care se propagă în atmosferă.

În zilele noastre, SIGINT poate fi colectat prin interceptarea datelor de comunicații electronice în timp real prin captarea de date precum e-mailuri, texte, apeluri telefonice, informații scrise, audio și video de pe rețelele de socializare și multe altele. În anumite situații se pot folosi avioane care zboară non-stop, sateliți, drone etc.

Evident, când este capturat SIGINT brut, acesta trebuie tradus, interpretat sau reprezentat, după caz, în informații care pot fi apoi analizate și utilizate pentru luarea deciziilor de către beneficiar.

În faza a doua, după ce s-a încheiat „Războiul Rece”, SIGINT a devenit, în unele cazuri, și un serviciu la limita constituțiilor, a legilor de siguranță națională sau a protocoalelor NATO. Așa s-a ajuns ca, de exemplu, Cancelarul Angela Merkel să fie asculată de NSA!

Serviciilor SIGINT din SUA, Marea Britanie, Germania, Franța etc. sunt autonome cu bugete personalizate; în alte țări acest seviciu de colectare de date face parte dintr-un serviciu secret – de unde numărul de angajați și bugetele uriașe ale SRI în comparație cu MI5, BVF sau DCSI!

ATENȚIE! NU trebuie să înțelegem că s-au cheltuit fonduri special pentru urmărirea celor trei conjurați: Ciolacu-PSD, Kelemen-UDMR și Orban-Ungaria. NU! SIGINT este un sistem ce permite o interceptare generală, globală. După ce semnalele sunt triate și la nevoie decodate dacă au fost criptate – cum este WhatsApp, Telegram, Threema, Signal, Wire, Riot.IM -, rezultatele sunt oferite beneficiarului care a solicitat astfel de informații.

În fine, iată cum explică NSA-SUA, pe site-ul oficial, cu ce se ocupă departamentul lor de SIGINT:

SIGINT implică colectarea informațiilor din sistemele de comunicații și informații și furnizarea acestora către clienții din întreaga guvernare a SUA, cum ar fi înalți oficiali civili și militari. Aceste instituții folosesc informațiile pentru a ajuta la protejarea trupelor noastre, susținerea aliaților noștri, combaterea terorismului, combaterea criminalității internaționale și a stupefiantelor, susține negocierile diplomatice și avansează multe alte obiective naționale importante.

Acum e clar?!

Tabel cu angajații și fondurile unor servicii secrete

Declarația Președintelui Iohannis
29 aprilie 2020, ora 12:15

Bună ziua, dragi români!

Jó napot kívánok, PSD!

Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor.

Jó napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orbán, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista!

Vă mulţumesc!

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version