Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Inspecția Judiciară o verifică pe judecătoarea care l-a citat în sală pe studentul omorât cu mașina de Vlad Pascu drogat, la 2 Mai / 

Breaking News:

“Purpuriu” PSD cu “Daddy” pe post de dirijor! Altistul “Ciordin” Ștefănescu face afaceri cu urmăritul penal „Găbițoi” Oprea!

A venit ca un murmur demn de Bursa Zvonurilor și a rămas ca știre, grație lui „Daddy”: Unul dintre vocaliștii trupei PSD condusă de cantautorul penal Liviu Dragnea, altistul “Ciordin” Ștefănescu, a cumpărat – sau i s-a dat, încă NU e clar – 50% dintr-un restaurant deținut de Gabriel Oprea în centrul Bucureștilor, undeva pe strada Mendeleev!

“Ciordin” și “Găbițoi” – ce duet!
Andante con spirito în Fa…! 

E ceva ilegal în această tranzacție. În principiu NU. Dar în contextul luptei împotriva statului paralel și a faptului că “petrecărețul” Dragnea ar fi participat activ la agapele organizate de SRI, Ștefănescu tocmai s-a aliat financiar cu un membru marcant al statului paralel, cu un urmărit penal și cu un beneficiar al sindrofiilor administrate de Maior și Coldea, ex-liderii serviciului secret amintit.

Or, „pe sticlă” și în toate declarațiile publice, altistul „Ciordin” s-a arătat șocat de informațiile furnizate de fugarul Ghiță și de ambasadorul Maior cu privire la statul paralel. Adică, în timp ce colegii de partid ai lui “Daddy” și „Ciordin” simțeau pe pielea lor de varani biciul cu bile de pumb ale statului paralel, liderii PSD – adică “Daddy”, „Pisicuțul” etc. – participau în draci la agapele organizate strategic de SRI.

Poate așa am putea înțelege de ce luni, înainte de CEx, Dragnea a afirmat că Ștefănescu – cel care l-a criticat vârtos în ultimele săptămâni – este camarad cu Oprea.

Cum care Oprea? “Găbițoi”, cel cu sufrageria, cel care se vedea șef peste monstrul informațiilor secrete SRI & SIE, cel care are dosar penal și vrea să revină în politică prin intermediul UNPR – partidul stelat care se luptă în justiție ca să scape de PMP-ul lui Băsescu.

“Daddy” & “Ciordin” – ce filarmonică, frate!
Allegro, ma no troppo în Do de vale!

Dar de ce s-a “inervat” Dragnea și a răbufnit abia luni, înainte de începerea ședinței CEx a PSD?

Pentru că “muzicantul” Ștefănescu a revenit cu acuzațiile la adresa “dirijorului” Dragnea cu două ore înainte de începerea ședinței CEx.

Iată ce a “interpretat” la microfoanele presei altistul “Ciordin” – încă secretar general adjunct al PSD:

„Eu nu îi voi cere explicaţii personal (lui Dragnea). Eu cred că e dator el să dea explicaţiile astea în interiorul partidului, să explice câte întâlniri de genul acesta a avut, de ce le-a avut şi în ce context. Poate, pur şi simplu, a fost obligat să participe. Poate a participat din plăcere (…)

Maior nu a răspuns foarte corect la două întrebări esenţiale legate de cum s-a dat ordin pentru facerea dosarului lui Klaus Iohannis şi pentru a-l scoate din cursă pe Iohannis înainte de a fi candidat. Nu s-a dat explicaţie despre cum s-a făcut la ordin dosarul lui Eduard Hellvig, pe vremea aceea ministru, secretar general PNL, azi şef al SRI. La fel, nu s-a răspuns la cum s-a dat ordin pentru ca Horia Georgescu, fostul şef al ANI, şi echipa să facă dosare la mii de primari PSD şi PNL – pe vremea aceea în USL şi la alte sute de oameni din conducerea celor două partide la nivel central şi judeţean (…)

Am avut un şoc prima dată, când a venit dezvăluirea lui Sebastian Ghiţă despre întâlnirile repetate ale lui cu Victor Ponta într-un astfel de cadru. Nu mi-a venit să cred că, pe vremea când colegii mei erau arestaţi şi luaţi de pe stradă, în momentul în care se făceau mii de dosare politice tuturor conducerilor noastre judeţene, preşedintele meu de partid, Ponta, era la chermeze şi la şpriţuri în vie şi în case de protocol sau în case conspirative”, a declarat Codrin Ştefănescu luni, înainte de ședința CEx.

Dragnea și Oprea – ce oameni de pus la rană… dacă vrei să faci septicemie galopantă!
Vivacissimo agitato în mi…!

Iar actualul lider PSD, Liviu Dragnea, a replicat în fața camerelor de filmat, cu doar câteva minute înainte de începerea ședinței CEx (o fi fost bagheta lui “Daddy” peste degetele lui “Ciordin”?!?):

“Cred că domnul Codrin Ştefănescu poate să ceară aceste explicaţii de la camaradul lui, Gabriel Oprea, de la asociatul lui, Gabriel Oprea – care sigur nu are legătură cu Sistemul”.

Și, să vedeți drăcie, după ședința CEx, altistul “Ciordin” Ștefănescu a coborât discursul cu vreo patru octave, de zău că Bursa Zvonurilor NU mai știe la ce categorie vocală să-l mai plaseze – că de soprano și mezzo-soprano NU poate fi vorba! Dar, iată cântul lui „Ciordin” către “Daddy”:

 “S-a discutat şi despre presupusele vizite ale lui Liviu Dragnea, despre care a vorbit fostul şef al SRI George Maior, şi sunt mulţumit de răspunsul pe care l-am primit”!!!

P.S. DEX: POTPURÍU, potpuriuri, s. n. (Muz.) Suită de fragmente din opere, operete etc. sau de melodii ori cântece, fără o legătură strânsă între ele. ♦ Fig. Amestecătură, învălmășeală. [N.R. Var. PSDpurpuríu – toate genurile]

“Ciordin” și “Bideu” – aici puși la colț de oamenii simpli!
381 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv