Utilizatorii DKV CARD pot alimenta fără numerar în toate cele peste 300 benzinării ale LUKOIL din România.

DKV_Card

Acest lucru este posibil în urma extinderii colaborării, începând cu acest an, dintre DKV Euro Service România şi LUKOIL România.

Totodată, rețeaua de puncte de acceptanță DKV a continuat să crească și în cazul altor parteneri existenți, cum sunt MOL sau OMV/Petrom.

“LUKOIL este unul dintre cei mai mari distribuitori de carburanți de pe piață, cu o rețea vastă de stații. Odată cu această extindere a colaborării, numărul total de benzinării unde se poate alimenta cu DKV CARD în România s-a dublat, ceea ce înseamnă că suntem și mai aproape de clienții noștri, pe orice rută aleg. Creșterea numărului de parteneri și a punctelor de acceptanță din România este un element important în strategia de dezvoltare DKV pe plan local, cu atât mai mult acum, când scăderea TVA creează premisele favorabile pentru ca transportatorii să alimenteze în țară”, a declarat Robert Vass, Country Manager DKV Euro Service România.

DKV Euro Service oferă deținătorilor de DKV CARD posibilitatea să plătească pentru carburanți fără numerar într-o rețea extinsă de 703 stații partenere LUKOIL, MOL, OMV/Petrom, Oscal Downstream, Gazprom, Socar, Smart Diesel, Aral și altele.

DKV Euro Service este, de aproximativ 80 de ani, unul dintre liderii pieței de servicii din domeniile logistică şi transporturi. De la 60.000 de puncte de acceptanţă ale partenerilor multibrand, care oferă servicii de alimentare fără numerar, în baza cardului, la servicii de taxe de drum și recuperarea TVA, DKV oferă o gamă de servicii pentru optimizarea costurilor şi managementul flotei la nivel european.

În 2015, DKV MOBILITY SERVICES GROUP a obținut o cifră de afaceri de 5,8 miliarde de euro, fiind prezentă în 42 de ţări. În prezent, peste 2,5 milioane de carduri DKV şi unități de bord pentru taxe de drum sunt folosite de peste 120.000 de clienţi. În 2015, DKV Card a fost numit pentru a 11-a oară cel mai bun brand la categoria de carduri de alimentare și servicii.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version