Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a amânat prin OUG amânarea creșterii alocațiilor / POLITICĂ: Dezbaterea și votul pe moțiunea de cenzură, marți / POLITICĂ: Votul pentru noul Avocat al Poporului a fost amânat până după decizia CCR din 29 iunie / Fabian Gyula a fost validat deja în comisiile juridice / ANM / Cod Roșu și Portocaliu de caniculă și furtuni în jumătatea de vest a țării / Cod Galben în rest /

Breaking News:

Amenzi de 160.000 de lei, aplicate Romprest pentru neridicarea gunoiului în Sectorul 1

Firma de saubrizare Romprest a fost amendată cu 160.000 de lei pentru neridicarea gunoiului în Sectorul 1 al Capitalei, timp de 7 zile.

foto: Jean-Mihai Pîlșu

Iată precizările primăriei Sectorului 1:

„Compartimentul Protecția Mediului din cadrul Poliției Locale a aplicat, în perioada 1 iunie-7 iunie 2021, sancțiuni contravenționale Companiei Romprest Service în valoare totală de 160.000 de lei.

Cele mai mari sancțiuni, în valoare de 60.000 de lei și de 80.000 de lei, au fost pentru nerespectarea notificărilor autorității contractuale aplicate în baza Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2005 privind protecția mediului. Asta după ce Poliția Locală a indicat Companiei Romprest Service locațiile exacte pentru ridicarea depozitelor de deșeuri, iar aceasta nu s-a conformat.

Pe lângă aceste amenzi, au mai fost aplicate ale patru contravenții în cuantum total de 20.000 de lei pentru nerespectarea programului de salubrizare menționat în contractul de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrativă a Sectorului 1. Aceste amenzi au fost aplicate în baza HCGMB 120/2010 privind aprobarea Normelor de salubrizare și igienizare ale Municipiului București”.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv