USR: “Este greu să recuperezi prejudicii de la politicieni cu influență”!

ANAF a reușit marea “performanță” de a recupera numai 14 milioane de lei în primul trimestru (T1) al acestui an din dosare de corupție soluționate cu sentință definitivă, reclamă USR.

Reprezentanții USR susțin, într-un comunicat, că ANAF ar trebui să recupereze prejudiciile “cauzate de politicienii corupți” decât “să hărțuiască politic jurnaliști” – ca în cazul Rise Project, care a dezvăluit afacerile lui Liviu dragnea cu tel Drum.

În urma unei interpelări a deputatului Claudiu Năsui, ANAF a informat că anul acesta, în primul trimestru, statul a recuperat abia 14 milioane de lei din prejudiciile constatate în dosarele de corupție.

“Ritmul recuperării a scăzut puternic față de anul trecut când, fără PSD la guvernare, statul român a recuperat 151 de milioane de lei. ANAF se pare că a lăsat-o mai moale când vine vorba de recuperarea prejudiciilor din dosarele de corupție, iar motivul este lesne de înțeles: e mai ușor să hărțuiești cetățeni fără putere politică decât să recuperezi prejudicii de la politicieni cu influență”, acuză deputatul USR, Claudiu Năsui.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version