Inspectorii ANSVSA din cadrul Comandamentului Sezon Estival 2017 au dat iama în weekend, din nou, printre localurile de pe litoral.

sursa foto maramedia.ro

Au fost verificate 56 de unități alimentare din stațiuni precum Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costinești și Mangalia.

La șapte dintre aceste localuri, șase restaurante și un local tip fast-food, s-au remarcat abateri de la legislație și s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 16.000 de lei.

În urma controalelor s-au constatat deficiențe cu privire la comercializarea directă către consumatorul final a produselor alimentare în spații neaprobate sanitar veterinar, nerespectarea condițiilor de igienă în spațiile de producție și etichetarea și depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare.

Șefii ANSVSA dau asigurări că, prin intermediul Comandamentului Sezon Estival, unitățile de pe litoral sunt supravegheate și verificate permanent de inspectori ANSVSA astfel că turiștii vor fi serviți în condiții dintre cele mai bune și nu vor exista motive ca starea lor de sănătate să fie afectată.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version