Cel mai mare furnizor de materiale de construcţii şi finisaje din România, Arabesque deschide în 24 martie, la Pitești pe str. Craiovei nr 160, un magazin de 9.000 m orientat către clienţii persoane fizice.

MAGAZIN-ARABESQUE-2

Investiţia, de aproximativ 10 milioane de euro, a creat peste 100 de locuri de muncă, informează KeysFin.

“Investiţia este 100% românească şi ne mândrim să susţinem dezvoltarea capitalului românesc în segmentul construcţiilor, care are potenţialul de a atrage afaceri conexe şi de a crea noi locuri de muncă”, a declarat Marinela Bujor, directorul de marketing Arabesque.

Magazinul este amenajat astfel încât toți clienții să poată face rapid cumpărăturile, să aibă acces facil la stocuri și, bineînțeles, să primească suport specializat.

De peste  20 de an, Arabesquea furnizat materiale și servicii către marii constructori din România.

Arabesque pune la dispoziția tuturor celor care construiesc sau reamenajează materiale de construcții, finisaje, instalații, electrice, gresie, faianță, parchet, scule sau unelte în stocuri aproape nelimitate.

MAGAZIN-ARABESQUE

Clienții vor putea alege din peste 25.000 de produse și vor beneficia de transport gratuit al mărfii atât în Pitești, cât și în localitățile limitrofe.

Cu peste 1.000 de autoutilitare la nivel național, parcul auto al companiei asigură acoperire națională și operativitate la transportul și descărcarea produselor paletizate cu ajutorul camioanelor dotate cu macara.

Arabesque Piteşti este cel de-al  19-lea magazin din reţeaua de centre comerciale şi depozite din România.  Fondată în 1994, în Galaţi, Arabesque este una dintre puţinele companii româneşti care şi-a extins afacerile şi peste graniţe, dezvoltând centre comerciale în Ucraina, Bulgaria şi Republica Moldova.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version