Dacă românii sunt încă pionieri în materie de Black Friday şi au nevoie de perioade de o săptămână sau chiar o lună pentru a putea face ceva vânzare, britanicii se pregătesc să doboare un nou record în materie de încasări.

3491936a

Astfel, Marea Britanie, ca orice stat civilizat, sărbătoreşte Black Friday în stilul tradiţional, respectiv o singură zi cu reduceri, în ultima vineri din luna noiembrie. Anul acesta, Black Friday este pe 27 noiembrie, iar specialiştii britanici anunţă că se va depăşi bariera de un miliard de lire sterline la nivel de încasări.

Asta după ce anul trecut britanicii s-au oprit la circa 810 milioane de lire sterline investiţi în produse achiziţionate de Black Friday.

În plus, se aşteaptă şi depăşirea altor recorduri de Black Friday. Peste nouă milioane de britanici sunt aşteptaţi să acceseze, în cursul zilei de vineri, site-ul Ebay, iar reprezentanţii site-urilor specializate în comercializarea produselor electronice se aşteaptă să primească şi 10 comenzi pe secundă.

Ca şi în România, reprezentanţii Protecţiei Consumatorilor din Marea Britanie recomandă clienţilor să verifice de două ori preţurile unor produse, înainte de a le comanda, şi să verifice şi produsele în momentul în care le primesc, semn că nu numai la noi există escroci.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version