Începând cu 27 decembrie, Carrefour România aplică în vans faţă de prevederea din noul Cod fiscal (1 inauarie) reducerea de la 24% la 20% a TVA la produsele nealimentare.

carrefour, tva

În plus faţă de prețurile mai mici la raft pentru aceste produse, cumpărătorii vor beneficia, ca la fiecare sfârșit de an, de mai multe promoții masive la o varietate de produse, printre care laptopuri și tablete, bagaje, produse cosmetice, ținute de revelion etc.

Carrefour aminteşte că a fost primul lanț de magazine care a înghețat prețurile la alimente în luna mai a.c., pentru a oferi un reper clar românilor în privinţa prețului cu TVA de 24% și cel cu TVA de 9%.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour număra 189 de magazine dintre care 29 hipermarketuri ‘Carrefour’, 106 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro .

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version