Cererea de spații de birouri clasa A si B pentru București a depășit în primele luni ale anului pragul de 100.000 mp, astfel că CBRE își consolidează în primul trimestru din 2016 poziția de lider de piață raportată la sfârșitul lui 2015, pe segmentul reprezentării chiriașilor.

cbre, birouri, imobiliara

Echipa Office Agency CBRE a tranzactionat in primele trei luni ale acestui an 24.700 mp, ceea ce reprezinta 35% din totalul spatiilor de birouri tranzactionate de companiile de real estate in Bucuresti. Aceste rezultate vin dupa ce CBRE a incheiat anul 2015 cu cea mai mare cota pe piata spatiilor de birouri din Bucuresti, pe segmentul reprezentarii chiriasilor, respectiv 44% din totalul tranzactiilor inregistrate anul trecut.

“Ce ne bucura, dincolo de satisfactia de a fi lideri intr-o perioada de efervescenta, este ca piata continua sa fie dinamica. In acest prim trimestru cererea de spatii de birouri a depasit pentru prima data in Bucuresti pragul de 100.000 mp, reprezentand aproape dublul cererii inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut “, spune Razvan Iorgu, Managing Director CBRE.

CBRE a fost activ in inchirierea de birouri si la nivel  national, cu 7.115 mp inregistrati in tranzactii semnate in tara (Timisoara, Cluj-Napoca si Arad).

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version