Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație, a 8-a zi: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / ACTUALITATE: Ceferiștii protestează la Ministerul Educației și amenință că opresc trenurile de călători, de la 1 iulie /  POLITICĂ: Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier /

Breaking News:

Ciolacu insistă pe modificarea PNRR: „Deja europarlamentarii PSD și PNL discută la Bruxelles”

Marcel Ciolacu insistă pe modificarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), abia aprobat de Comisia Europeană.

„O să optimizăm Programul național de Redresare și Reziliență mai mult ca sigur, dacă se va constitui această coaliție de guvernare vom face o deplasare la Bruxelles să discutăm punctual. Deja europarlamentarii, atât de la PSD cât și de la PNL discută cu reprezentanții de la Uniunea Europeană cu privire la optimizarea acestui PNRR”, a declarat, marți, liderul PSD, întrebat pe această temă.

Legat de programul de guvernare, Ciolacu a spus: „Mai avem să închidem cu Ministerul de Finanțe și proiecția bugetului pe anul viitor și domeniul justiției, în care lăsăm specialiștii să vină cu propuneri”.

12 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv