Marius Popescu, directorul general al NN – Asigurări de viaţă, a prezentat bilanţul companiei pe 2016 precizând că a fost cel mai bun an din ultimul deceniu al firmei pe care o conduce.

NN – Asigurări de viaţă a avut încasări de 662 de milioane de lei pe segmentul asigurărilor şi active totale de peste 12 miliarde de lei pe segmentul pensiilor private.

Profitul companiei a fost de 29,8 milioane de lei, ceea ce înseamnă un profit cu 31,1% mai mare faţă de 2015. Iar Directorul NN susţine că această creştere a profitului s-a datorat evoluţiei pozitive a economiei şi a interesului tot mai mare al românilor pentru asigurarea sănătăţii şi a viitorului financiar.

În materie de procente, activele administrate de NN au crescut cu 7,7% faţă de nivelul atins în 2015, iar primele brute subscrise au crescut cu 5,2% faţă de 2015.

S-au înregistrat creşteri şi la capitole precum indemnizaţii plătite (2,8%) sau indemnizaţiile plătite pentru contracte ajunse la final (20,5%). În schimb, valoarea plătită pentru contractele răscumpărate sau reziliate a scăzut cu 6,9%.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version