CPI Property Group intră pe piața imobiliara din România, prin achizitia galeriei comerciale din  cadrul centrului comercial iesean Felicia Shopping Center, de la CBRE Global Investors.

CPI  Property Group a fost reprezentat în această tranzacție de către CBRE.

Achizitia galeriei comerciale din Felicia Shopping Center este parte din tranzactionarea unui portofoliu impresionant de 11 centre comerciale din Cehia, Ungaria, Polonia si Romania, cu o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 265.00 mp.

Galeria din Felicia Shopping Center deserveste o populatie de aproximativ 450.000 de locuitori, fiind interconectata cu hypermarketul Carrefour inca de la deschiderea centrului comercial iesean, in 2007.

Cu  o suprafata totala inchiriabila de 11.313 mp, galeria comerciala din Felicia Shopping Center are printre cei mai importanti clienti-ancora nume ca Marks&Spencer, Takko, Pepco, Deichman, DM si Intersport. Din aprilie 2016, galeria comerciala Felicia este operata de echipa de property management CBRE, care administreaza integral activitatile centrului comercial.

„Suntem bucurosi sa le fim alaturi investitorilor care aleg sa intre pe piata de real estate din Romania. Felicia Shopping Center este un centru comercial performant, cu rezultate

excelente si un asset important in tranzactia regionala remarcabila a celor de la CPI Property Group~, declara Robert Paulson, Head of Investment Properties, CBRE Romania.

CBRE este specializata in furnizarea cu succes a serviciilor de property management pentru marii proprietari de centre comerciale si imobile de birouri si mai opereaza contracte de administrare pentru Sun Plaza si Sun Offices. CBRE Europa Centrala si de Est a fost desemnata recent la Varsovia “Property Management Company of the Year” la CEEQA (Premiile industriei de real estate din Europa Centrala si de Est) si are in administrare 2.466.6670 mp de spatii comerciale in 257 de proprietati numai in Europa Centrala si de Est.

author avatar
Ilie Radulescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version