Comisarul european Corina Crețu îi cere premierului Viorica Dăncilă să se delimiteze de acuzațiile condamnatului penal Darius Vâlcov (8 ani de închisoare în primă instanță) făcute la adresa prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans.

“Sunt destul de tristă sa vad această atitudine complotistă, am văzut și aseară o astfel de atitudine. Eu propun Guvernului să propună proiecte europene și apoi să acuze că CE nu le implementează”, a declarat Corina Crețu.

“Nu numai eu am fost atacată, ci și președintele Comisiei Europene și prim-vicepreşedintele Frans Timmermans, care este atacat și jignit în fiecare zi de membrii partidului de guvernământ”, a adăugat Corina Crețu, aflată la Oradea pentru deschiderea “Podului Centenarului”, realizat cu fonduri europene.

Comisarul european a mai spus că premierul Viorica Dăncilă se va afla miercuri la Bruxelles la Colegiul Comisarilor Europeni și i-a cerut acesteia să precizeze dacă aceste declarații în care este atacată Comisia Europeană reprezintă poziția Guvernului. 

“Nu am văzut nicio delimitare”, a insistat Corina Crețu.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version