Primăria Sectorului 3 a fost premiată cu distincția „Cea mai bună colectare on-line a taxelor și impozitelor”, în cadrul celei de-a XVI-a ediții a „Galei No Cash”.

Evenimentul s-a desfășurat în Aula Institutului Bancar Român și a fost organizat de portalul „No Cash”, având ca partener principal Asociația de Plăți Electronice din România.

În cadrul galei ce s-a desfășurat joi, 15 iunie, au fost decernate premiile industriei plăților electronice pentru activitatea din 2016, la fiecare dintre cele 16 categorii de concurs.

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Taxe și Impozite Locale, oferă cetățenilor posibilitatea de a-și plăti online taxele și impozitele locale, prin ghiseul.ro, încă de la începutul anului 2012.

Numai anul trecut 9.542 de noi utilizatori au fost activați în sistem și s-au realizat 26.700 de tranzacții de plăți prin card, în valoare totală de 6,94 milioane lei.

Principalul avantaj al plăţii impozitelor şi taxelor locale on-line cu cardul pe ghiseul.ro este posibilitatea de a plăti oricând şi de oriunde.

Alte avantaje ale plăţii cu cardul prin www.ghiseul.ro sunt următoarele:

  •  Confort, rapiditate și posibilitatea achitării taxelor și impozitelor locale oricând și de oriunde;
  • Posibilitatea plății taxelor și impozitelor locale pentru toate proprietățile deținute pe teritoriul României, cu condiția înrolării în sistem a primăriei unității administrativ-teritoriale pe raza căreia este situată proprietatea;
  • Site securizat la înalte standarde pentru plata prin card;
  • Economie de timp, ca urmare a faptului că cetățenii nu mai sunt obligați să se deplaseze la ghișeele instituției în vederea efectuării plății impozitelor şi taxelor locale şi evită posibila aglomeraţie de la ghişee;
  • Modalitate facilă de eliberare a datelor de acces (utilizator şi parolă), aceasta realizându-se pe loc la sediul DGITL Sector 3 sau direct pe site-ul www.ghiseul.ro cu condiția deținerii unui card bancar.
  • Contribuabilii nu plătesc comision pentru plăţile efectuate online cu cardul, acesta fiind suportat de DGITL Sector 3.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version