evoMAG extinde la 9.000 de lockere opțiunile de livrare a produselor la nivel național, ca urmare a noilor parteneriate încheiate cu Fan Courier și Cargus, pentru utilizarea serviciilor FanBox și, respectiv, Ship & Go. Astfel, peste 5.000 de noi puncte de tip locker, instalate în toată țara, se adaugă celor peste 3.900 de lockere existente și folosite anterior de evoMAG în parteneriat cu compania de curierat Sameday, pentru utilizarea serviciului easybox.

Mihai Pătrașcu CEO evoMAG

În prezent, peste 30% din totalul comenzilor evoMAG din întreaga țară sunt livrate folosind rețeaua de lockere, însă ponderea va depăși 40%, pe fondul creșterii cererii.

Totodată, evoMAG înregistrează o cerere în continuă creștere pentru livrare rapidă (între una și trei ore), mai ales în zonele urbane unde timpul de așteptare redus este esențial. Astfel, în prezent, până la 3% din totalul comenzilor ajung la destinație prin platformele de livrare rapidă (Glovo, Bringo și Tazz).

„Noile parteneriate subliniază angajamentul evoMAG de a oferi cele mai rapide și mai convenabile opțiuni de livrare de pe piață. Deservim 2 nevoi diferite prin toate aceste parteneriate. În ceea ce privește livrarea la lockere, clienții au nevoie de predictibilitate în livrare și să câștige timp, iar pe segmentul de livrări rapide, într-un interval de 1 – 3 ore, aceștia au nevoie să își rezolve o problemă punctuală: să facă rapid un cadou, să înlocuiască un produs care s-a stricat, în general să rezolve o problemă rapidă, punctuală”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

În ceea ce privește produsele, telefoanele mobile, accesoriile, componentele de calculator și consumabilele se numără printre cele mai frecvent achiziționate articole prin serviciul de livrare rapidă, evidențiind cererea în continuă creștere pentru soluții agile și eficiente.

Produsele evoMAG sunt listate, în prezent, pe platformele Glovo, Bringo și Tazz.

author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version