Victor Dăncilă, fiul premierului Vasilica Dăncilă își ascunde salariul de la Petrom, deși soția lucrează la Primăria Sectorului 5 și este obligată să completeze în declarația de avere rubrica referitoare la veniturile soțului.

Potrivit newsweek.ro, Victor Dăncilă este angajatla Petrom, la fel ca tatăl său și ca mama sa – înainte ca aceasta să ajungă europarlamentar.

Iar soția lui Victor Dăncilă este angajată la Primăria sector 5, dondusă de edilul PSD Daniel Florea. În declarațiile de avere pe care aceasta trebuie să le depună obligatoriu în fiecare an, Elena Dăncilă menționează la veniturile soțului “conform fișei fiscale” – procedură complet ilegală.
 
Victor Dăncilă s-a căsătorit cu Elena în 2015, iar după nuntă au apărut în declarația de avere a acesteia depusă în anul 2017 – pentru veniturile din 2016 – un cont de 50.000 de euro și altul de 100.000 de lei. În aceeași declarație de avere, din februarie 2017, nora premierului a menționat un venit de doar 8.000 de lei de la Primăria sectorului 5. Într-o declarație rectificativă din mai 2017, suma crescuse la 8.400 de lei.
 
La rubrica referitoare la veniturile soțului, Victor Dăncilă, a scris că este angajat ca “permitting expert” la Petrom – ceea ce ar însemna, conform unor surse din companie, un angajat care se ocupă de obținerea autorizațiilor de mediu pentru diversele operațiuni.
 
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version