Andrei Crețu, Iulian Cîrciumaru și Cătălin Ivașcu, fondatorii Benefit Seven, anunță că au vândut 60% din acțiunile companiei către francezii de la Sodexo.

Benefit Seven a fost înființată în 2011 și a devenit celebră după lansarea serviciului 7card, abonament unic cu acces liber la o rețea de centre de activități sportive, recreative și de wellness.

Andrei Crețu, Iulian Cîrciumaru și Cătălin Ivașcu au cedat o parte din acțiuni către Sodexo încă de anul trecut, când francezii au preluat 20% din companie.

Acum, Sodexo a devenit acționar majoritar, cu 60% din acțiuni, dar acordul a fost de așa natură încât patronii români să rămână titulari, ei urmând să se ocupe mai departe de promovarea serviciului.

Conform cifrelor date publicității pentru anul trecut, peste 25.000 de persoane de la peste 900 de servicii se bucură de serviciile Benefit Seven, companie care a ajuns să aibă o cifră de afaceri de 2,8 milioane de euro pe an și pentru care se estimează o creștere a cifrei de afaceri până la 4,5 milioane de euro pentru anul în curs.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version