Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: USR și PLUS au fuzionat / ANM: Ploi în toată țara /

 

Breaking News:
 

Guvernul a aprobat banii pentru exproprierile la Autostrada de Centură București Nord

Guvernul Orban a aprobat, în ședința de joi, suma de 29 de milioane de lei necesară exproprierii imobilelor și terenurilor de pe traseul viitoarei Autostrăzi de Centură București – zona de nord.

Hotărârea de Guvern prevede „declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional „Autostrada de centură Bucureşti, sector Centura Nord km 0+000 – km 52+770″, pe raza localităţilor Afumaţi, Corbeanca, Dragomireşti Vale şi Glina, din judeţul Ilfov şi Joiţa, din judeţul Giurgiu”.

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a declarat, la finalul ședinței Executivului: „A fost adoptată hotărârea de Guvern privind realizarea exproprierilor pentru autostrada Centura de Bucureşti, sectorul Nord, cu un buget de 29 de milioane de lei. Astfel, acest proiect de infrastructură, foarte important pentru Centura Bucureştiului, la nivel de autostradă, practic, face un progres din punctul de vedere al pregătirii situaţiei juridice pentru terenurile pe care urmează să se deruleze construirea acestei autostrăzi”.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv