Reprezentanții DIGI Communications, grup din care face parte și RCS-RDS, cel mai mare operator local de comunicații prin cablu, anunță că încasările companiei au crescut cu 12,1% în primele șase luni ale anului față de aceeași perioadă a anului trecut.

Astfel, Digi a ajuns să aibă încasări de peste 328,7 milioane de euro, sumă care s-a datorat în special grație creșterii operațiunilor de telecomunicații mobile, televiziune prin cablu și internet fix.

În aceste șase luni, RCS RDS a ajuns să aibă cu 5,1% mai mulți abonați la serviciile de televiziune prin cablu și cu 14,6% mai mulți abonați la serviciile de telecomunicații mobile.

Un număr mai mare de clienți înseamnă și cheltuieli mai mari cu servicii de interconectare, salarii pentru noii angajați care să facă față fluxului de clienți, dar și cheltuieli mai mari cu chiriile datorate pentru un număr mai mare de site-uri mobile și magazine deschise.

Astfel s-a ajuns că, în ultimele trei luni, compania să aibă cheltuieli de 105,1 milioane de euro, cu peste 6% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version