Industrie Mică Prahova SA aniversează 25 de ani de activitate pe piaţa semnalizării rutiere orizontale şi verticale.

marcaje-rutiere-sc-industrie-mica-prahova1-550x286

Societatea a efectuat lucrări de calitate în domeniul marcajelor rutiere,  al indicatoarelor rutiere, dar şi al instalării parapetelor orizontale şi a altor elemente de siguranţă rutieră.

La an aniversar, a lansat un film de prezentare, difuzat pentru prima oară în cadrul evenimentului Prahova – poartă deschisă investiţiilor, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova la mijlocul acestui an.

Industrie Mică Prahova aniverseaza 25 de ani de activitate

Ca parte a prezentării realizate, societatea a amintit despre angajamentul asumat prin semnarea Cartei Europene a Siguranţei Rutiere în urmă cu trei ani şi prin care a ales să contribuie la salvarea a peste 40.000 de vieţi omeneşti.

matres, industrie mica prahova

„Este o aniversare care ne onorează, deoarece un număr mic de societăţi cu capital românesc din judeţul Prahova, dar şi la nivel naţional au atins o vârstă asemănătoare. Am creat acest film de prezentare atât pentru a sărbători cei 25 de ani de activitate, dar şi pentru a atrage încă o dată atenţia asupra importanţei covârşitoare a marcajelor şi a indicatoarelor rutiere în siguranţa drumurilor”, a declarat directorul general Ioan Matreş.

„Marcajele rutiere nu sunt necesare doar pentru cosmetizarea localităţilor la începutul primăverii. Cu acest motto am iniţiat blogul Drumul în siguranţă, primul blog de companie din România axat exclusiv pe tematica siguranţei rutiere. Acest blog a fost creat în urmă cu aproape trei ani, ca parte a angajamentului asumat de Industrie Mică Prahova SA în calitate de semnatar al Cartei Europene a Siguranţei Rutiere,” a adăugat el.

Carta Europeană a Siguranţei Rutiere este o iniţiativă a Comisiei Europene creată în scopul reducerii numărului de evenimente nedorite. Peste 2.300 de municipii, asociaţii profesionale/federaţii, companii şi asociaţii non-guvernamentale din Europa au semnat până în prezent acest document.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version