Americanii de la Kimball Electronics Group vor deschide o unitate de producţie de componente electronice în Remetea Mare, judeţul Timiş, pentru care asigură 150 de locuri de muncă.

Fabrica Kimball 1
sursă foto: CBRE

Divizia de Project Management a CBRE România a livrat la cheie companiei proiectul operaţional complex, conform cerinţelor clientului şi specificului activităţii de producţie, se arată în comunicatul remis redacţiei.

Unitatea de producţie Kimball Electronics este a doua din Europa a importantului grup american producător de componente electronice pentru bunuri de larg consum.

Aici se vor realiza produse pentru clienţi din industria auto, din domeniul medical şi industrial. Unitatea are în prezent 40 de angajaţi, urmând ca în plin proces de producţie numărul angajatilor să ajungă la 150 de persoane.

Clădirea se compune dintr-un corp înalt de 9 metri, care deserveşte unităţii de producţie, un depozit cu o înălţime de 12 metri şi o zonă de mezanin cu spaţii de birouri şi de întâlniri de afaceri. Spaţii de birouri sunt şi la parterul clădirii, unde a fost construit şi amenajat un laborator.

Lângă Aeroportul Internaţional Timişoara

În suprafaţă totală de 6.500 mp, clădirea este construită pe un teren de de 27.000 mp situat în parcul logistic Olympia, în apropierea Aeroportului Internaţional Timişoara, şi va permite extinderea capacităţii de producţie într-o fază viitoare.

Temperatură controlată

“Clădirea a fost construită respectând standardele şi reglementarile FM Global, astfel încât să poată fi certificată corespunzător şi dispune de temperatură controlată şi ventilaţie mecanică, instalaţii de azot, aer comprimat şi vacuum, numărându-se printre cele mai moderne şi complexe unităţi de producţie din Romania la această oră”, precizează CBRE.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version