Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

CCR: Numirile șefilor interimari la TVR și Radio sunt neconstituționale / POLITICĂ: Noul Avocat al Poporului va fi votat în Parlament miercurea viitoare / Orban: Coaliția va avea un singur candidat / ANM / Codul Galben de ploi se mută în sud-vestul țării, apoi în Dobrogea /

Breaking News:

Licitație pentru modernizarea DN 29D Botoșani – Ștefănești

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis către platforma electronică destinată achizițiilor publice (SICAP) anunțul pentru contractul  destinat Modernizării  DN 29D Botoșani – Ștefănești, km 2+800 – km 18+500 și km 21+800 – km 48+146.

Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 208,5 lilioane de lei, făra TVA.

Durata contractului este de 30 luni, din care luni perioada de proiectare (ce include Proiectul pentru Autorizația de construire) și 24 luni perioada de execuție lucrări.

“La aceasta dată, anuntul de participare este trimis la JOUE. În termen de 5 zile se va publica pe site-ul TED, urmând a fi vizibil și în SICAP”, precizează CNAIR.

Drumul national DN 29D pornește din municipiul Botoșani, la intersecția cu DN 29, și are ca punct final orașul Ștefănești, km 48+146, la intersecția cu DN 24C. DN 29D traversează următoarele localități: Stăuceni, Victoria, Drislea, Trușești, Gurada și Cucuteni.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv