Reprezentanții MedLife au dat publicității, joi, bilanțul înregistrat de compania respectivă în primele șase luni ale acestui an.

Astfel, cei de la MedLife anunță că în primele șase luni ale anului au înregistrat o cifră de afaceri cu 33% mai mare decât cea înregistrată în primele șase luni ale anului trecut.

Cifra de afaceri înregistrată pe primele șase luni ale anului a fost de aproximativ 400 de milioane de lei, grosul fiind asigurat de clinicile MedLife, unde cifra de afaceri a crescut chiar și cu peste 50%.

Mihai Marcu, președintele MedLife Group, a anunțat că ‘suntem multumiți de rezultatele obținute. În primele șase luni ale anului în curs am înregistrat peste 750.000 de vizite în clinici, peste 2,9 milioane de analize procesate și peste 34.000 de pacienți care au beneficiat de intervenții complexe și servicii de spitalizare. Trendul este confirmat și de rezultatele obținute de către divizia corporate unde numărul abonaților care au accesat serviciile noastre a urcat la 614.000’.

De asemenea, Mihai Marcu a precizat că obiectivul pe termen scurt al companiei este ca în a doua jumătate a anului cifra de afaceri să se mențină undeva la peste 20% față de cea înregistrată anul trecut.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version