Reprezentanții MedLife continuă expansiunea acestei companii pe piața de servicii medicale private.

Astfel, miercuri, reprezentanții MedLife au anunțat că au achiziționat 90% din acțiunile Ghencea Medical Center, companie ce deține două clinici, în București și Măgurele.

Este a 18-a structură achiziționată, practic, de cei de la MedLife din momentul în care au intrat pe piață. Ghencea Medical Center are 135 de angajați și a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 8,7 milioane de lei.

De asemenea, Ghencea Medical Center este considerat “unul dintre furnizorii relevanți de servicii medicale în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București (CASMB), acoperind peste 25 de specialități, printre care medicină de familie, pediatrie, reumatologie, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, psihiatrie, urologie, dermatologie și ORL”.

Vă reamintim că MedLife a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 638 de milioane de lei, cu 27% mai mare decât cea înregistrată în 2016, și cu un profit net de 82,3 milioane de lei. Iar pentru acest an se speră ca atât cifra de afaceri, cât și profitul să crească cu alte 20 de procente.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version