Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Ministrul Bode a semnat ordinul de începere a lucrărilor la Autostrada Sibiu-Pitești

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a semnat, luni, ordinul de începere a lucrărilor la primii 13,2 km din Lotul 1 al Secțiunii 1 Sibiu-Boița aferent mult așteptatei Autostrăzi Sibiu-Pitești.

Contractul de proiectare și execuție, în valoare de 612 milioane de lei, fără TVA, a fost semnat în 14 aprilie 2019, între CNAIR și Compania Porr Construct.

Potrivit prevederilor contractului, a fost stabilită o perioadă de 12 luni pentru proiectare, 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 120 de luni perioada de garanție.

”Menținerea șantierelor deschise și accelerarea proiectelor majore de infrastructură sunt primordiale în această perioadă. Prin ordinul de începerea a lucrărilor se garantează continuarea acestui obiectiv atât de important pentru infrastructura rutieră din România. Putem spune cu certitudine că au început lucrările la Autostrada Sibiu-Pitești. Obiectivul este vital pentru economia României, pentru dezvoltarea agenților economici din zonă, dar și prin atragerea de noi investiții. Proiectele pe care le așteaptă românii și pe care le-am asumat prin Programul de Guvernare sunt prioritatea zero a mandatului meu”, a declarat ministrul Lucian Bode.
35 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv