Nemții de la BOSCH au anunțat, luni, că și-au propus ca până la sfârșitul anului viitor să ridice un nou centru de inginerie în municipiul Cluj.

Acesta ar urma să fie ridicat chiar în centrul orașului, respectiv în campusul de software DaVinci. Clădirea se va întinde pe 17.000 de metri pătrați și va avea șase etaje, urmând ca acolo să fie relocați toți angajații BOSCH care activează în acest moment în mai multe locații din Cluj.

Mihai Boldijar, șeful BOSCH România, a anunțat că s-a luat decizia de a se ridica această clădire pe motiv că “BOSCH și-a extins activitățile de cercetare și dezvoltare în România, în ultimii cinci ani, și aveam nevoie să construim propria noastră clădire”.

Grupul BOSCH deține mai multe afaceri în România, respectiv o unitate de producție și un centru de dezvoltare în Cluj, trei unități de producție (tehnică liniară și industrie auto) la Blaj și un centru de comunicare la Timișoara, în timp ce la București există o societate de distribuție de scule electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, siguranță și comunicații și de echipamente auto.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version