Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Nicușor Dan îi „arde” pe bucureșteni la taxe și impozite chiar înainte de alegeri

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a inițiat un proiect de hotărâre CGMB pentru majorarea taxelor și impozitelor locale impuse bucureștenilor în 2025.

Consiliul General al Municipiului București urmează să aprobe proiectul în aprilie, chiar înainte de alegerile locale din acest an, la care Nicușor Dan candidează pentru un nou mandat de edil.

La fel s-a întâmplat și anul trecut în aprilie, când taxele și impozitele locale au fost majorat cu 13,8% – rata inflației în anul 2022.

Anul viitor, contribuabilii din București vor plăti către Primăria Capitale, dările pentru locuințe, teren și mașini, majorate cu 10,40% – cât reprezintă rata inflaţiei în anul 2023.

Bonificaţia pentru plata cu anticipaţie, până pe 31 martie, a impozitului/taxei pe clădiri, terenuri şi pe mijloace de transport datorate de contribuabili este de până la 10%. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv