Schneider Electric lansează pe piața din România, în “Oferta Easy”, produse și soluții pentru clădirile comerciale și industriale.

Schneider Electric, EasyPact CVS

Principalele game incluse în această ofertă sunt întreruptoarele automate în carcase turnate EasyPact CVS, pentru aplicații de distribuţie electrică de joasă tensiune de la 100 la 630 A, și soluţii de control şi protecţie motoare EasyPact TVS, pentru aplicații de la 6 la 630 A.

Gama EasyPact TVS include o serie largă de contactoare, relee și întreruptoare, care prezintă caracteristicile esențiale cerute de 80% dintre cel mai des întâlnite aplicații de motoare, pentru funcţionare în regimurile AC1 și AC3.

Produsele și soluțiile din gamă au fost optimizate, astfel încât clienţii să plătească doar pentru funcțiile de care au cu adevărat nevoie pentru realizarea proiectului lor.

Ambele game de produse, EasyPact CVS şi EasyPact TVS, sunt realizate din materiale premium în fabrici certificate ISO 9001 şi ISO 14000, fiind în întregime testate de către organizaţii naționale, internaționale și terțe, potrivit tuturor standardelor relevante de siguranţă.

Schneider Electric (www.schneider-electric.com) este specialistul mondial în managementul energiei şi automatizări. Realizând venituri din vânzări de 25 de miliarde de euro în anul fiscal 2014, cei 170.000 de angajaţi deservesc clienţi din 100 de ţări, ajutându-i să-și optimizeze consumul de energie şi operaţiunile.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version