Pasionații de călătorii care vin cu bagajul de mână gata făcut, pot câștiga o vacanță 100% gratuită pe loc: Dertour, liderul pieței de turism din România, vine cu o promoție inedită la Târgul de Turism de la Romexpo, între 14-17 noiembrie, și lansează în premieră pachetul „N-ai curaj să pleci chiar acum în vacanță”.

Dertour premiază spontaneitatea și invită pasionații de călătorii să se înscrie în cursa pentru câștigarea unei vacanțe 100% gratuite, prin tragere la sorți, cu condiția să vină la târg cu bagajul de mână deja făcut și să fie dispuși să plece în doar câteva ore după câștigarea premiului.

Ce trebuie să facă cei interesați?

  • Să vină în oricare dintre cele 4 zile de târg la standul Dertour, la ora 13.00
  • Să tragă un bon de tombolă și să îl înscrie

La ora 13.15, în fiecare zi, reprezentanții Dertour vor anunța câte 2 perechi care vor fi premiate pe loc și se vor îndrepta spre aeroport, pentru a se bucura de vacanța aleasă, într-una dintre cele 3 destinații europene puse la dispoziție.

Oferta

Dertour oferă la Târgul de la Romexpo vacanța perfectă pentru oricine. 60 de consultanți sunt pregătiți să ajute amatorii de călătorii inedite să își aleagă vacanța perfectă, la prețuri speciale. 

La stand vor fi expuse oferte deosebite pentru pentru Revelion, vacanța de vară 2020, vacanțe în destinații exotice, vacanțe în România și pachete atractive în Delta Dunării.

Grupul REWE este unul dintre liderii de piață ai industriei de retail și de turism din Germania și Europa. În 2018, compania a generat venituri externe totale de aproximativ 61 de miliarde de euro. Înființat în 1927, REWE Group are astăzi peste 360.000 de angajați și 10.000 de magazine în 22 de țări europene.

DER Touristik Group este unul dintre liderii industriei de turism din Germania. Are sediul în Köln, peste 130 de companii și a generat un venit total de 6,7 milioane de euro în 2018. Are o echipa de 10.900 de persoane în 16 țări europene.

În fiecare an, 9,9 milioane de turiști aleg vacanțele organizate de unul dintre turoperatorii și specialiștii Grupului: Dertour și ITS în Germania; Kuoni & Helvetic Tours; Exim Tours și Kartago Tours în Europa de Est; Apollo în Scandinavia; precum și Kuoni în Marea Britanie și Franța.

Rețeaua numără aproximativ 2800 de agenții de turism – incluzând liderul de piață din Germania DER Reisebüro – și vânzări online. DER Touristik Group încorporează cinci branduri hoteliere, un furnizor de servicii de călătorie, o companie aeriană și DMC cu 61 de birouri în 26 de locații.

author avatar
Catalin Visan
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version