Joi a fost inaugurat, oficial, Veranda Mall, din zona Obor, al 23-lea şi cel mai nou mall deschis în Bucureşti după Revoluţie.

veranda

Centrul Comercial Veranda reprezintă o investiţie de 60 de milioane de euro a familiei Pogonaru, cea care s-a gândit să deschidă acest mall în special pentru locuitorii din zona Obor care nu aveau acces foarte uşor la un astfel de centru comercial.

Familia Pogonaru speră să-şi recupereze investiţia în cel mult 10 ani, mai ales că se estimează că mall-ul să scoată în jur de 7,5 milioane de euro pe an doar din chirii, la un spaţiu ocupat în proporţie de 95%.

Conform proprietarilor acestui mall, Spaţiul comercial are o suprafaţă de 30.000 de mp, cu peste 100 de magazine, dar şi o zonă cu 15.000 de mp de spaţii verzi, destinaţi relaxării şi petrecerii timpului liber. Aici se vor afla terase, restaurante şi locuri de joacă pentru copii atât în incinta mallului, la Gymboland, cât şi în curte. Mai mult, va exista şi un patinoar în aer liber. Veranda va include un hipermaket Carrefour, cu o suprafaţă de peste 10.000 de mp şi un concept nou, iar pe zona de fashion cumpărătorii vor găsi în Veranda primul magazin Tati din România, H&M, CCC, Deichmann, Triumph, Pepco, Yves Rocher, Sephora, Splend’or şi Optiblu. Nu vor lipsi nici magazinul pentru animale Petmag, librăria Diverta şi farmaciile Catena şi Sensiblu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version