Blake Horsley, care locuiește deja de 8 ani în România, a fost numit Country Head al P3 Romania – investitor specializat, dezvoltator și manager de proprietăți europene de logistică.

Blake Horsley

Horsley se va concentra pe extinderea companiei în ţara noastră, considerată cu un mare potențial datorită creșterii importanței ei pe piața  logistică din Europa.

Blake Horsley are 31 de ani și 12 ani de experiență în real estate, având un portofoliu solid în sectorul tranzacțiilor, investițiilor și capitalului privat, precum și în managementul de proiecte și de personal. Acesta și-a început cariera în țara natală, Noua Zeelandă.

Activ în acest domeniu din 2004, el a fost numit, la doar 23 de ani, în funcția de manager al Metropolitan Sales și Leasing Teams din Wellington, devenind astfel cel mai tânăr manager din istoria Colliers International.

300x300

Între 2008 și 2013, a condus echipa de investiții a Colliers International România, din poziția de director al departamentului de investiții. Începând din 2013, Blake a ocupat funcția de Vicepreședinte și Director de Achiziții în cadrul Benevo Capital Corporation în România, companie în care va continua să activeze ca membru al consiliului director. 

De 5 ani în România

Compania P3, activă în 12 țări din Europa, și-a deschis biroul din România în urmă cu 5 ani iar în prezent își extinde operațiunile în țară.

În toamna anului trecut, P3 a început prima construcție de tip Build-to-Suit de la achiziția P3 Bucharest, ca parte a unui parteneriat mai amplu, care prevede stabilirea unui hub logistic cu o suprafață totală de 81.000 m2 pentru Carrefour, cel mai mare retailer din Europa.

Cele două clădiri noi vor mări portofoliul total al P3 în România, care include deja opt depozite, la circa 270.000 m2. Poziționat strategic, la kilometrul 13 de pe autostrada A1, P3 Bucharest dispune, totodată, de teren care permite dezvoltarea a 114.000 mp de spații suplimentare, cu unități începând de la 4.000 mp și până la 40.000 mp.

P3 este investitor, dezvoltator și manager de proprietăți logistice europene. Având activități în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde 145 de depozite, care totalizează 3 milioane mp de spații în nouă țări și un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spații, de peste 1,3 milioane mp.

Detalii, la www.p3parks.com.

P3 este deținută de TPG Real Estate și Ivanhoé Cambridge.

author avatar
Ilie Radulescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version