Reprezentanţii Veloteca, unul dintre cele mai cunoscute magazine de biciclete din Bucureşti, susţin că, în condiţiile în care primăvara bate la uşă, este momentul să ne urcăm din nou pe biciclete.

#spinthewheel

Mai ales că, “cum să-ţi recapeţi forma fizică mai bine şi mai rapid, dacă nu mergând pe bicicletă”? Acesta este motivul pentru care reprezentanţii magazinului din Iancului nr. 100 propun fanilor mersului pe două roţi programul “Spin the wheel”.

“Spin the wheel este un program de întreţinere fizică şi relaxare care va include atât lecţii deschise, că tot vine primăvara, cât şi un schimb de informaţii tehnice despre ce trebuie să ai în vedere atunci când eşti pe punctul de a-ţi cumpăra o bicicletă. Mai mult, doritorii vor regăsi şi cele mai bune oferte pentru biciclete şi accesorii. Pentru că la Veloteca, din pasiune pentru biciclete şi pedalat, ne-am gândit la oferte personalizate pentru oameni şi familiile lor. Te aşteptăm cu cele mai bune 30 de mărci de biciclete, perfecte pentru stilul tău de viaţă sau activităţile extreme pe care le iubeşti. Şi, să nu uităm cât de importante sunt accesoriile pentru siguranţa ta! Pornind de la o cască de protecţie modernă, la o vestă reflectorizantă, apărătoare de noroi, iluminare, clopoţei şi coşuri pentru copii, la Veloteca, magazin online şi offline de biciclete, ai de unde alege. Şi dacă tot a venit primăvara, cum mai bine să scapi de kilogramele în plus sau să te relaxezi după o zi sau o săptămână de muncă, decât mergând pe bicicletă? Prin programul #spinthewheel noi îţi oferim toate informaţiile de care ai nevoie pentru a pedala în siguranţă şi, în plus, ne antrenăm împreună. Iar programul se adresează şi celor mici, pe care îi iniţiem în tainele celui mai apreciat sport al momentului – pedalatul. Împreună cu Aviaţiei Welness Center, copiii tăi vor putea să experiementeze primul pedalat pe biciclete speciale, fără pedale, cu roţi de 12”. Aşa vor învăţa cum să îşi menţină echilibrul şi îşi va forma reflexele, pentru a pedala cât mai în siguranţă”, este mesajul transmis de cei de la Veloteca.

Mai mult, cei de la Veloteca sunt convinşi că “avem 300 de metri pătraţi de fericire, în Iancului 100, şi atât de multe modele şi mărci de biciclete, plus culori şi design modern, încât sigur nu vei ştii ce să alegi”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version