Reprezentanții Departamentului pentru Situații de Urgență au anunțat, joi, că au încheiat contractul prin care s-a obținut achiziționarea a 1.309 ambulanțe noi de tip A, B și C.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Ambulanțele vor fi achiziționate din fonduri europene, iar primele 500 de ambulanțe urmează să fie livrate până la sfârșitul acestui an.

Celelalte 809 ambulanțe vor fi livrate în cursul anului viitor, el urmând să intre în patrimoniul SMURD, dar și în cel al Serviciului de Ambulanță.

Vorbim despre 242 de ambulanțe de transport de tip A, care vor intra în patrimoniul Serviciului de Ambulanță, 935 de ambulanțe de urgență de tip B (600 pentru Serviciul de Ambulanță și 335 pentru SMURD) și 132 de ambulanțe de urgență de tip C (81 pentru Serviciul de Ambulanță și 51 pentru SMURD).

Celor 1.309 ambulanțe achiziționate prin intermediul Departamentului pentru Situații de Urgență li se adaugă 106 ambulanțe de tip B și C achiziționate din banii Primăriei Municipiului București special pentru Serviciul de Ambulanță București-Ilfov.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version