Conducerea Central European Media Enterprises anunţă că CME a înregistrat venituri şi profit în creştere prin operaţiunile sale din România.

PRO TV, reprezentanta CME în România, a încasat 38,9 milioane de dolari în primele trei luni ale anului, cu 20,3% mai mulţi bani decât în primele trei luni ale anului trecut.

De asemenea, şi profitul PRO TV este în creştere. Reprezentanta CME din România a raportat, pentru primele trei luni ale anului, un profit de 14,6 milioane de dolari, cu peste 55% mai mult faţă de profitul obţinut în prima parte a anului trecut.

La nivel general, Central European Media Enterprises, care dezvoltă afaceri media în România, Cehia, Bulgaria, Croaţia, Slovacia şi Slovenia, a încasat peste 135 de milioane de dolari în primele trei luni ale acestui an.

Suma este cu circa 6 milioane de dolari mai mare decât cea încasată în prima parte a anului trecut. Profitul CME a ajuns la 22,1 milioane de dolari, cu patru milioane de dolari mai mult decât cel obţinut în perioada ianuarie – martie 2016.

Interesant este că afacerea din România a adus cel mai mare profit celor de la CME în acest an, în timp ce afacerile dezvoltate în Bulgaria, Croaţia şi Slovacia sunt în scădere, înregistrându-se încasări mai mici decât în prima parte a anului trecut.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version