Spre deosebire de alţi ani, când mai toate magazinele importante erau închise şi câteva zile, anul acesta, de Revelion, şefii hipermarketurilor vor să ţină cât mai puţin închis.

sursa foto afi-europe.eu
sursa foto afi europeeu

Astfel, vor fi hipermarketuri care vor funcţiona chiar şi pe 31 decembrie sau pe 1 ianuarie. Pe 31 decembrie mai toate hipermarketurile vor fi deschise, dar cu program scurtat.

În schimb, pe 1 ianuarie, doar câteva hipermarketuri, precum Auchan din AFI Cotroceni sau Cora din AFI Ploieşti, vor fi deschise.

Carrefour îşi închide magazinele pe 31 decembrie la ora 18.00 sau 19.00, iar pe 1 ianuarie niciun Carrefour nu va fi deschis, nici măcar cel de la Unirii, care în mod normal funcţionează non-stop.

Magazinele Cora se închid pe 31 decembrie cel mai târziu la ora 21.00, iar pe 1 ianuarie vor fi închise, cu excepţia celui din AFI Ploieşti, care va funcţiona între orele 14.00 şi 22.00.

Toate magazinele din lanţul Metro se vor închide pe 31 decembrie la ora 16.00, iar pe 1 ianuarie vor fi închise. Şi cazul celorlalte hipermarketuri scenariul se menţine asemănător. Pe 31 decembrie magazinele Kaufland, Auchan, Selgros sau Lidl se vor închide mai devreme, iar cele mai multe dintre ele vor rămâne închise şi pe 1 ianuarie.

Cele mai multe dintre mall-urile din Bucureşti vor avea un program asemănător. Astfel, mall-urile deschid pe 31 decembrie la ora 10.00 şi vor încheia programul mai devreme decât de obicei. Iar pe 1 ianuarie programul începe la ora 14.00.

Sunt şi excepţii. Cei de la Mega Mall vor ţine mall-ul închis pe 1 ianuarie, în timp ce la Băneasa Shopping City magazinele vor fi închise pe 1 ianuarie, dar rămân deschise, între 10.00 şi 22.00, restaurantele, cafenelele şi cinematograful.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version