Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, marţi după-amiază, că Parlamentul a adoptat, cu 208 voturi “pentru” şi 105 voturi “împotrivă”, proectul bugetului de stat pe 2017.

Parlamentul-Romaniei1

Asta în ciuda faptului că foarte mulţi specialişti şi politicieni de top au precizat că proiectul este mult prea optimist şi se bazează pe o creştere a încasărilor ireal de mare în condiţiile în care oamenii lui Grindeanu au luat deja numeroase măsuri de relaxare fiscală şi mai pregătesc şi alte astfel de pomeni.

Tot marţi a fost adoptat în Parlament şi proiectul bugetului asigurărilor social, acesta fiind adoptat cu 208 voturi “pentru” şi 107 voturi “împotrivă”.

“Suntem extrem de bucuros să anunţ că astăzi a fost aprobat bugetul de stat pe 2017 şi ăsta este un lucru pozitiv. Mulţumesc Parlamentului că a adoptat bugetul în regim de urgenţă. Avem nevoie cu toţii de acest buget. Este un pic cam târziu, este deja începutul lunii februarie, dar asta e, nu mai avem ce face mai ales că şi alegerile au fost programate destul de târziu”, a fost mesajul transmis de Sorin Grindeanu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version