Reprezentanții Raiffeisen Bank România au dat publicității, joi, bilanțul companiei pe primele șase luni ale anului.

Astfel, conform cifrelor date publicității, Raiffeisen Bank România a raportat un profit record de 423 de milioane de lei. Orientativ, cifra este cu 74% mai mare decât profitul înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut, când compania a făcut un profit de ‘doar’ 243 de milioane de lei.

La sfârșitul lui iunie 2018, activele totale ale băncii au fost de 38,1 miliarde lei, cifră cu 14% mai mare decât cea înregistrată la sfârșitul lui iunie 2017.

“Principalele noastre realizari sunt legate de activitatea de creditare responsabila, adica exact ceea ce ne-am propus sa facem prin noua pozitionare “banking asa cum trebuie”. Sunt convins ca aceasta tendinta de crestere a finantarii economiei romanesti va continua pentru ca oferim companiilor si antreprenorilor romani nu numai produse de creditare atractive, dar si expertiza noastra valoroasa. In ceea ce priveste creditarea populatiei, intr-un mediu cu dobanzi in crestere, peste 90% din volumele noi din ultimul an la creditele de consum sunt acordate cu dobanda fixa, iar la creditele imobiliare 60% au dobanda fixa pentru primii 7 ani”, a fost mesajul transmis de Steven van Groningen, presedinte & CEO Raiffeisen Bank.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version