Șefii Romexpo au reușit să obțină de curând extinderea suprafeței de expunere cu peste 30.000 de metri pătrați.

Și, profitând de acest lucru, ei speră ca în acest an să bată recordurile în materie de evenimente găzduite și vizitatori.

Astfel, dacă anul trecut au fost 178 de evenimente organizate la Romexpo, anul acesta se speră că va fi depășită bariera de 180.

Mai mult, anul trecut, din cauza lucrărilor din zonă, au fost doar 117.500 de vizitatori la evenimentele găzduite de Romexpo. Anul acesta, dacă bifăm și evenimente sportive sau concerte de anvergură, se speră ca numărul vizitatorilor să crească până undeva la 800.000.

Unul dintre primele evenimente organizate în acest an va fi ediția de primăvară a Târgului de Turism, în perioada 22-25 februarie.

Ulterior vom avea la Romexpo evenimente precum Construct Expo, Ambient Expo, Mobila Expo, Expo EnergiE şi Modexpo.

Romexpo vrea un număr cât mai mare de vizitatori și pentru a-și recupera investiția de 127 de milioane de lei în procesul de modernizare desfășurat în 2017.

O parte din bani, 4,5 milioane de lei, au mers în procesul de transformare a Pavilionului P într-un spațiu destinat activităților specifice unui showroom auto.

După dezvoltarea de anul trecut, Romexpo a ajuns să aibă peste 60.000 de metri pătrați suprafață expozițională, 2.000 de locuri de parcare și 10 săli de conferințe.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version