SIVECO România și-a păstrat și anul acesta Locul 1 în Topul Firmelor din București pe domeniul “Cercetare-Dezvoltare și High Tech”, la categoria întreprinderilor mari, eveniment ajuns la a XXIII-a ediție și organizat în 27 octombrie de Camera de Comerț și Industrie București (CCIB).

siveco

“Această poziție reconfirmă evoluția bună a companiei, în ciuda turbulențelor economice la nivel național și internațional”, precizează compania, într-un comunicat.

Anul acesta, în 3 mai, fosta șefă a SIVECO, Irina Socol, a fost condamnată la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală: a prejudiciat statul cu peste 3 milioane de euro.

Topul se bazează pe o metodologie deosebit de exigentă și complexă, aprobată și aplicată unitar la nivelul întregului sistem cameral.

Pentru realizarea clasamentelor, CCIB ia în calcul următorii indicatori: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Așa se explică de ce, dintre cele 120.615 firme cu sediul social în Capitală care au depus bilanțul aferent anului 2015, numai de 34.390 firme, adică 28,5% din total, au îndeplinit criteriile de eligibilitate pentru evaluare.

“Premiem perseverența acelor manageri și antreprenori care nu au renunțat la visul lor și le recompensăm, chiar dacă doar moral, determinarea pe care au dovedit-o de-a lungul anilor în care și-au depășit limitele, au dărâmat mituri, au schimbat mentalități și percepții, au construit echipe solide și unite și au zidit, cu onestitate și tenacitate, afaceri de elită”, a declarat Sorin Dimitriu, președintele CCIB.

SIVECO România este liderul caselor românești de software și singura firmă românească de software care furnizează servicii informatice direct către organisme ale Comisiei Europene.

Compania s-a specializat în execuția de proiecte informatice complexe și de mare amploare pentru educație, sănătate, agricultură, instituții vamale, organizații europene, firme private, instituții publice.

Aceste proiecte sunt dezvoltate de o echipă de peste 400 de oameni, experți cu o carte de vizită competitivă profesional la nivel global.

PPrin soluțiile informatice pe care le furnizăm unor domenii vitale ale societății, cum sunt educația, sănătatea, agricultura, având ca beneficiari direcți instituții publice și companii de top din România, din spațiul Comunității Europene, dar și din Orientul Mijlociu, Africa de Nord și spațiul CIS, dorim să punem la dispoziția oamenilor produse care le sunt de folos și care contează în viața lor. Deoarece punem un accent deosebit pe sustenabilitatea proiectelor în care lucrăm, ne asumăm, adesea, lucruri în plus față de obligațiile unui furnizor. Ne bucură, de aceea, să vedem că aceste eforturi sunt recunoscute de comunitate, în evenimente precum cel organizat de CCIB. Ele ne stimulează să acționăm și în continuare la fel’, spune Florin Ilia, președinte și director general SIVECO.

SIVECO România dezvoltă și exportă soluții IT și proiecte de consultanță cu valoare adăugată ridicată către țări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și spațiul Comunității Statelor Independente.

De-a lungul celor peste 24 de ani de existență, compania a fost recompensată cu peste 200 de premii interne și internaționale.

Mai multe informații despre companie și produsele sale puteți obține vizitând www.siveco.ro și www.linkedin.com/company/siveco-romania.

author avatar
Ilie Radulescu
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version