Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat creşterea voluntară cu 200 de lei, scutită de taxe, a salariului minim / PARLAMENT: Legea offshore a primit votul final la Camera Deputaților și merge la promulgare la Iohannis

Breaking News:

Stroe, după BEx-ul PNL: Legea bugetului va fi trimisă în Parlament până la 20 decembrie

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe, a declarat luni, la finalul şedinţei Biroului Executiv (BEx) al PNL, că proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2022 va fi transmis în Parlament până la intrarea Parlamentului în vacanța de Crăciun.

„Premierul Nicolae Ciucă ne-a asigurat astăzi că, până pe data de 20 decembrie, legea sau propunerea pentru Legea bugetului de stat va fi prezentă în Parlamentul României pentru fi dezbătută şi, bineînţeles, adoptată la timp”, a afirmat Ionuţ Stroe.

El a precizat că în cadrul BEx al PNL s-a reafirmat poziţia potrivit căreia nu vor exista noi taxe în bugetul pe anul viitor:

„Am concluzionat şi ne-am reafirmat poziţia, în primul rând, legată de noi taxe, care cu siguranţă nu vor exista în acest buget. Ţinem foarte mult la acest lucru; iar în al doilea rând, chestiuni care ţin de menţinerea reducerii deficitului bugetar şi a menţinerii tuturor indicilor macroeconomici angajaţi în discuţiile noastre cu Comisia Europeană. Ţinta de deficit bugetar, în limita a 5,84 procente, este o respectare a unui angajament pe 2022. Şi indicii macroeconomici – fără taxe, cum am spus”, a spus Stroe.

Despre reformarea sistemului de pensii, el a spus că PNL „este consecvent”. 

17 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv