Călin Popescu-Tăriceanu a declarat miercuri, după retrimiterea Legii offshore din Camera deputaților la comisii, că nu există disensiuni între ALDE și PSD, ci doar “o chestiune de procedură”. 

Tăriceanu s-a declarat nemulțumit de faptul că forma legii care a fost adoptată la Senat a fost „modificată puternic” prin amendamentele formulate la Cameră.

„Am fi putut fi puși la curent dacă există astfel de intenții de modificare pentru a le dezbate și la Senat”, a notat el.

“Colegul meu Varujan Vosganian a luat cuvântul în plenul Camerei. Au fost o serie de modificări succesive de ultim moment, care au indus un sentiment de incertitudine legat de soliditatea propunerii” avansate de PSD iar colegii săi de la ALDE „vor să voteze în cunoștință de cauză”, pornind de la ideea asigurării independenței energetice a României. 

El a susținut însă că “nu există o problemă politică între ALDE și PSD”. „Nu avem o dispută pe fond, e o chestiune de procedură”, a insistat Tăriceanu.

ALDE așteaptă din partea Ministerului Finanțelor, a Guvernului, „aceste evaluări care să permită tuturor membrilor Comisiei să adopte o anumită poziție, în cunoștință de cauză”.
 
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version