SECUNDA postează acest text la rubrica „Cititorii Vorbesc” și salută orice dezvăluire despre jaful din România ultimilor 30 de ani făcută de către cei care au fost în mijlocul evenimentului.

Dar, SECUNDA își pune întrebări și încearcă să găsească răspunsuri mai ales atunci când aceste dezvăluiri vin din gura unor bandiți, mafioți sau masoni hoți dovediți!

Fugarul Cristian Rizea a lansat o carte, “Spovedania lui Rizea”, în care face multe dezvăluiri despre câteva persoane importante din România, anunțând dosare penale nescoase în public de DNA.

După „prima lectură cu pixul roșu”, putem spune că Banditul mason Rizea încearcă să fie un fel de Buscetta al mafiei politice care a subjugat și a jefuit România. (În urma dezvăluirilor lui Buscetta, marele mafiot care a încălcat Omerta – legea tăcerii, Justiția din Italia a destructurat o parte majoră din Cosa Nostra!)

Calat pe persoane din vechea gardă – politice, de afaceri, servicii secrete -, cartea lui Rizea pare primul atac serios, în public, al „lupilor tineri” împotriva „lupilor bătrâni & băieții deștepți” care nu vor să renunțe la putere.

Fugarul Rizea – liber la SPA în Chișinău!

Cristian Rizea ne spune că „NU se ascunde de brațul lung al Justiției Sistemului”, că de un an locuiește în Chișinău, pe aceeași stradă, la 200 de metri de locuința ambasadorului României în Republica Moldova, și că, nota bene, frecventează același SPA!

SECUNDA e convinsă că într-un timp relativ scurt vom afla răspunsuri la următoarele întrebări esențiale pentru a înțelege gestul lui “Buscetta de România”, piticul mason Cristian Rizea, fost lider de mâna a doua în PSD:

  • La Chișinău, Banditul Rizea se află sub protecția Agentului FSB (KGB) Renato Usatîi, a cărei soră, Veronica, este căsătorită cu afaceristul de la Sibiu Michael Schmidt, șeful Auto Bavaria, sponsorul și omul de casă al președintelui Iohannis?
  • Cine l-a pus pe fugarul Rizea să arate ilegalitățile comise de Coldea, Maior & Kovesi? Grupul de la Monaco, Băsescu & Blaga, Cocoș & Udrea sau povestea lui Geoană cu sexiSPA-ul de la Vîntu?
  • A făcut vreo înțelegere Banditul Rizea cu puterea actuală, de care se atinge tangențial, ca să nu zică lumea că nu a făcut-o?
  • De ce masonul Rizea nu suflă o vorbă despre Predoiu-SIE și mai nimic despre Iohannis și Orban?
  • Cine are de câștigat de pe urma acestor dezvăluiri?
  • Va ieși lumea în stradă pentru a cere socoteală DNA pentru că a mușamalizat dosarele penale de care face vorbire Banditul fugar Rizea?

Dar iată cum își începe „spovedania” sa PSD-istul Cristian Rizea:

“Nu am fost și nu sunt un SFÂNT, dar dacă astăzi sunt considerat un fugar, sunt pentru că plătesc pentru ceva ce NU AM FĂCUT! Știu că mulți vă veți întreba: ce mai vrea și coruptul ăsta să ne mai spună? Până la urmă justiția ne-a zis că este un INFRACTOR și gata! Dă-l dracului de HOȚ!” Poate aveți dreptate să gândiți așa dar poate există 1% șanse totuși să vă fi înșelat…”

Apoi, în 150 de pagini A4, Banditul fugarul Rizea trece în revistă diverse întâmplări penale sau de corupție la care a fost părtaș sau doar martor.

O să vă prezentăm mai jos câteva dintre aceste evenimente, prin care el încearcă să demonstreze corupția endemică și jaful organizat de politicienii și de către unii generali din serviciile secrete.

Este, dacă vreți, o primă mare dezvăluire făcut de un om care a trăit în mijlocul evenimentelor. Unele dintre afirmații trebuie luate cu titlu de 100% adevărate, altele cu semne de întrebare, iar altele – ca realități deja expuse în presa românească.

Cartea lui Rizea o puteți cumpăra de pe net: https://spovedanialuirizea.com/

De ei NU se atinge „curajosul” Rizea: Michael Schmidt, soția sa Veronica (Usatîi) și  președintele Klaus Iohannis

Să începem cu ce ne spune Banditul fugar Cristian Rizea despre Coldea și apoi vom continua cu Meleșcanu, Băsescu, Geoană, Maior, Stelu, Chiriac, Dobrescu, Rareș Bogdan etc.

La final, vă prezentăm suculentul Capitol 3!!! și cine este Banditul fugar Rizea!

Să începem balul cu Pagina 72, Coldea și Nicușor Dan

Pagina 74, Coldea, Burci și Grupul de la Monaco

Pagina 80, Coldea și Tudorache

Pagina 99, Coldea și Sectorul 6

Pagina 101, Coldea și D. Dobrescu

Pagina 103, Coldea fura 4 milioane de euro

Pagina 120, Coldea și Fifor

Pagina 138, Coldea și Maior

Pagina 139, Coldea și Maior (2)

Pagina 146, Coldea și 25 de milioane de euro

Pagina 148, Coldea, Rizea & „Anaconda”

Paginile 10 și 11, Rizea, Meleșcanu și masonii

Pagina 51, puțin despre Orban 

Pagina 65, ce se știe de Bușoi și Iohannis

Pagina 25, Stelu al lui Udrea și Chiriac

Pagina 28, Băsescu și avocatul Apostol

Pagina 115, Băsescu, DORALY și Moldoveanu

Pagina 125, Săvulescu, Țica și Dobrescu

Pagina 126, Băsescu și MONOLIT

Pagina 137, Geoană sexiSPA la Vîntu

Pagina 87, Oprea și Rareș Bogdan

Pagina 133, Bilal și Rareș Bogdan

Pagina 134, Bazac, Geoană și Rareș Bogdan

Capitolul 3 – Pag 14, Rizea, Geoană și Monte Carlo

Capitolul 3 – Pag 15, Bazac, Geoană și mafiotul Vigo

Capitolul 3 – Pag 16, Bazac, Geoană și mita

Capitolul 3 – Pag 17, Bazac ci 100.000 de „coco”!

Capitolul 3 – Pag 18, Geoană și filmările

Capitolul 3 – Pag 19, Geoană, filmările și 400.000 de „coco”!

Capitolul 3 – Pag 20, Bazac și Kovesi

Despre Banditul fugar Cristian Rizea, conform hotnews.ro

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost condamnat definitiv la 4 ani si opt luni de inchisoare pentru trafic de influenta si spalare de bani. Decizia a fost data de un complet de 5 judecatori, in majoritate, și este definitivă. Completul de 5 judecatori a menținut sentința dată in faza de fond.

Magistrații au decis si confiscarea sumei de 300.000 de euro de la fostul deputat PSD. Rizea a fost trimis in judecata de DNA alaturi de omul de afaceri Lucian Coltea, care i-ar fi dat 300.000 de euro ca sa intervină la RA-APPS pentru retrocedarea unui teren intr-o zona rezidențială din Bucuresti și la Primaria Chiajna pentru un teren aflat in litigiu.

Fotografia lui Cristian Rizea a fost postată anul trecut in aprilie pe site-ul Poliției Române, la secțiunea ”Urmăriri”, în condițiile în care fostul deputat a fost condamnat definitiv, în urmă cu o lună, de instanța supremă, la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Pe 19 martie 2019, la o zi după condamnare, Curtea de Apel București a emis mandat european de arestare pe numele fostului deputat Cristian Rizea, acesta fiind dat în urmărire internațională, au precizat atunci.

La ultimul termen, avocatul a spus că Rizea s-ar afla în SUA, la rude, deoarece ar avea probleme cu banii,

Fostul deputat a fost trimis în judecată de DNA, în martie 2016, pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor.

“În perioada septembrie – decembrie 2009, inculpatul Rizea Cristian a pretins în mod direct, pentru sine, de la inculpatul Colţea Lucian, om de afaceri cu cetăţenie americană, suma de 300.000 euro disimulată sub forma a două contracte de împrumut fictive, în schimbul promisiunii, îndeplinite ulterior, că va interveni la nivelul a două autorităţi, Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAPPS) şi primăria comunei Chiajna, astfel încât să fie rezolvate anumite interese personale pe care omul de afaceri le avea la nivelul celor două autorităţi”, precizau la acel moment procurorii, într-un comunicat de presă.

author avatar
Mihai Palsu Jurnalist
Este jurnalist din ‘90. A fost redactorul-sef al Evenimentului Zilei de prânz (Bulina Albastră). Din sept 1994 pana in 2010 a activat la Ziua, iar dupa cativa ani la Puterea a infiitat ziarul online SecundaTV.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version