Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Coronavirus: 450 de cazuri noi în țară, niciunul în străinătate

De miercuri până joi au fost raportate, în țară, 450 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 27.746. În schimb, niciun român din străinătate nu s-a mai îmbolnăvit în ultimele 24 de ore, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Pe teritoriul României, au joi, în carantină instituţionalizată sunt 787 de persoane iar alte 59.414 sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

La ATI, în acest moment, sunt internaţi 237 de pacienţi.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 20.433 au fost externate. Dintre acestea, 19.363 sunt pacienţi vindecaţi, iar 1.070 – asimptomatici externaţi la 10 zile după depistare.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 735.221 de teste, arată GCS. 

Numărul românilor din diaspora confirmaţi ca infectaţi cu SARS-CoV-2 rămâne în continuare 4.795, iar numărul deceselor cetăţenilor români din afara ţării, din cauza COVID-19, este 115.

8 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv