Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” este prima școală din București care trece integral online, timp de 10 zile, deoarece 11 profesori din totalul de 83 și 41 de elevi din totalul de 1.316 au fost confimați cu COVID-19, prin intermediul unor teste PCR.

„Colegiul Național I.L. Caragiale va desfășura activitate online pe art. 6 din ordinul comun. Cu aprobare DSPMB și ISMB, prin hotărâre CMBSU”, a informat, vineri, Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Astfel, elevii vor face ore online începând de marți, 25 ianuarie, până miercuri, 2 februarie – ziua de luni, 24 ianuarie, fiind oricum zi liberă (Ziua Unirii Principatelor este sărbărtoare legală).

Noul ordin comun al ministrului Educației și ministrului Sănătății prevede că o școală trece integral online timp de 10 zile atunci când cel puțin jumătate din numărul claselor au activitatea fizică suspendată, ca urmare a faptului că s-au înregistrat trei cazuri confirmate într-un interval de șapte zile în rândul elevilor. Pe de altă parte, decizia ca o școală să treacă online poate fi luată și ca urmare a îmbolnăvirilor în rândul profesorilor.
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version