Cei care se vaccinează anti-COVID-19 la centrul mobil deschis, vineri, în Piața Obor, primește gratis „3 mici cu de toate” – adică muștar și două chifle, precum și o „apă răcoritoare”, a anunțat primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu.

Radu Mihaiu

Centrulul de vaccinare de la Terasa Obor este deschis, de aici înainte, în fiecare vineri şi sâmbătă, între orele 8,00 – 20,00, iar duminica, între orele 8,00 – 18,00, a precizat Radu Mihaiu.

La „Caravana de la Obor” sunt disponibile seruri Pfizer (pentru două doze) şi Johnson & Johnson (o singură doză), iar oamenii pot alege cu care să se imunizeze.

Primarul, prezent la deschiderea centrului, a precizat că micii oferiţi sunt contribuţia integrală şi voluntară a Terasei Obor.

Radu Mihaiu speră să se imunizeze circa 1.000 de persoane/zi. El a precizat că 50.000 de persoane s-au vaccinat anti-COVID în centrele deschise de Primăria Sectorului 2.

El a spus că nu intenţionează să mai amenajeze alte centre, ci urmăreşte cum funcţionează acestea, eventual să se relocheze fluxul persoanelor.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version