Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

GREVĂ în Educație: Profesorii resping voucherele sociale transformate de Guvern în „prime” / POLITICĂ: Ciucă a anunțat că nu își mai depune mandatul de premier / Rotativa se amână sub pretextul grevei în Educație / Motivul real este că trocul PNL-PSD este în aer / 

Breaking News:

VIDEO. Șase patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania: COVID-19 nu ucide direct, iar OMS nu trebuia să declare pandemie!

O dezbatere între șase patologi a oferit opiniei publice un punct de vedere ce câștigă tot mai mult teren printre specialiști și ne arată o dublă greșeală imensă făcută de OMS:

  1. Virusul CIVID-19 nu ucide direct oameni;
  2. OMS a obligat să nu se facă autopsii și, pe cale de consecință, a amânat posibilitatea specialiștilor de a prezenta în timp real concluziile lor legate direct de acțiunea pe care o are COVID-19 asupra organismului uman;
  3. OMS a declarat pandemie când nu era cazul!

Pentru că nu ne-a dat voie să facem autopsi, “OMS poate fi definit drept criminal”, afirmă Dr. Stoyan Aleksov, președintele Asociației Bulgare de Patologie. 

Au participat la dezbateri următorii șase specialiști în patologie:

  • Dr. Marco SANTUCCI (Italia), de la Universitatea din Florența (UNIFI) – Moderator
  • Holger Moch (Elveția) – Introducere
  • Xavier Matias-Guiu (Spania) – Reorganizarea secțiilor de patologie
  • Mattia Barbareschi (Italia) – Managementul probelor COVID-19
  • Gustavo Baretton (Germania) – Managementul corpurilor de deces COVID-19
  • Paul Hofman (Franța) – Impactul COVID-19 asupra testării moleculare la probele umane

Principala concluzie a patologilor din Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania este că coronavirusul nu este mortal.

A doua concluzie a fost că OMS a greșit grav atunci când a obligat statele să nu facă necropsii.

A treia concluzie a fost că OMS a făcut erori impardonabile în abordarea situației și a declarat pandemia deși nu era cazul.

Nimeni nu a murit de coronavirus!

Pentru a spune că o persoană a murit în urma unui coronavirus trebuie să stabilească o reacție inflamatorie care a dus la moarte fără alte boli incompatibile cu viața. Nu există astfel de cazuri.

Nu există semne patomorfologice specifice ale leziunilor coronavirusului pe țesuturile umane.

Nu există nicio diferență în autopsie între o persoană care a murit de coronavirus și cea care a murit în urma unei infecții virale sezoniere.

Nu avem un anticorp monoclonal cu care să marcăm și să distingem tabloul de cel al altor infecții virale.

Spre deosebire de gripă, cornavirusul nu provoacă moartea. Tinerii au murit din cauza gripei, în ianuarie.

Organizația Mondială a Sănătății a făcut greșeala de a declara o pandemie, deoarece aceasta nu a existat.

„Doar trei autopsii au fost efectuate în țara noastră, deoarece OMS a indicat să nu le efectuăm Nu există nicio logică în acest sens. Când avem o imagine nouă cauzată de un virus nou, logica este să facem autopsii tuturor, pentru a aduna informații maxime despre noua boală. Acest comportament al OMS poate fi definit drept criminal”, afirmă Dr. Stoyan Aleksov, președintele Asociației Bulgare de Patologie, după ce a urmărit discuția celor șase specialiști în patologie. .

„Criza a direcționat întreaga resursă a sistemului de sănătate în direcția coronavirusului, iar pacienții cu toate celelalte boli, în special cei cu cancer, suferă de acesta. (N.R. La fel ca în România.)

Lucrările noastre pe materiale de biopsie, frotiuri etc. au scăzut de 10 ori. Pacienții sunt speriați și nu solicită ajutor medical, multe cazuri rămân nediagnosticate.

Aceasta înseamnă că, dacă a existat cancer in situ (în stadiul inițial) după două luni, este posibil să fi devenit invaziv și să treacă la etapa următoare. Acest lucru va crea mai multe probleme de sănătate decât coronavirusul”, a mai declarat Dr. Stoyan Aleksov, președintele Asociației Bulgare de Patologie.

(Redacția SECUNDA a folosit “Serviciul gratuit Google traducere” pentru a traduce textul din limba bulgară în cea română. Sursa textului: Asociația Bulgară de Patologie. Click pentru a ajunge la site.)

Puteți vedea întreaga conversație a președintelui Asociației Bulgare de Patologie Dr. Stoyan Aleksov cu Dr. Stoycho Katsarov despre opinia patologilor europeni, în videoclip aici:

12K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv