Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

CCR: Numirile șefilor interimari la TVR și Radio sunt neconstituționale / POLITICĂ: Noul Avocat al Poporului va fi votat în Parlament miercurea viitoare / Orban: Coaliția va avea un singur candidat / ANM / Codul Galben de ploi se mută în sud-vestul țării, apoi în Dobrogea /

Breaking News:

19 elevi din Prahova, intoxicați la școală cu monoxid de carbon

Alertă maximă, vineri dimineața, la Școala Generală din localitatea Sălciile, județul Prahova.

Cadrele didactice au solicitat intervenția de urgență a unor echipaje medicale, după ce 19 elevi de 10 și 11 ani au acuzat vărsături, dureri de cap și stare de greață.

Autoritățile locale au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și o autospecială de transport victime multiple.

Medicii au stabilit că niciun copil nu necesită transferul la spital. Totuși, conform ph-online.ro, s-a demarat o anchetă pentru a se stabili ce a dus la această situație.

Se mizează pe ideea că micuții s-au intoxicat cu monoxid de carbon, dar deocamdată nu se știe exact de la ce, în condițiile în care încăperea respectivă este încălzită atât cu ajutorul unei sobe pe lemne, cât și cu ajutorul mai multor calorifere.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv