Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii anunţă că 23 dintre răniţii din Club Colectiv mai sunt internaţi în diferite spitale din Bucureşti şi din străinătate.

raniti-club-colectiv, smurd-aktual24.ro

Doar patru răniţi în tragedia din 30 octombrie mai sunt internaţi în spitalele din Bucureşti, iar unul dintre aceştia se află în continuare în stare critică.

Două persoane sunt internate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar câte una la Spitalul Bagdasar Arseni şi la Spitalul CC Iliescu.

19 persoane implicate în tragedia din Club Colectiv sunt internate în diferite spitale din străinătate. Cele mai multe dintre acestea, opt, sunt internate în Belgia. Mai avem pacienţi şi în Olanda (trei), Marea Britanie (trei), Austria (doi), Germania (doi) şi Israel (unul).

63 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragediei din 30 octombrie. 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din Bucureşti şi 12 în străinătate.

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii susţin că 76 de persoane internate în Bucureşti au fost externate cu succes, iar opt dintre răniţii transferaţi în străinătate nu mai au nevoie de internare.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version